sponge v2

Sponge fiyatında yüzde 35’lik sıçrama: Polygon ağına geçiş heyecanı yükseltiyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son birkaç haftadır durağan seyreden Sponge coin fiyatı, yatırımcıların beklentisini karşılayamadı. Bu süreçten sonra şaşırtıcı bir yükselişle son 24 saate yüzde 35’lik bir artış gösteren token, meme coin severler arasında heyecan yarattı. Son 1 günde toplam piyasa değerinde yüzde 3’lük bir büyümeyle 24,6 milyona ulaştı ve bu hızlı büyümeyle daha fazla yatırımcıyı kendine çekiyor.

Sponge V2, tüm zamanların en yüksek seviyesini hedefliyor!

Listelenmenin ardından muazzam bir ilgiyle karşılaşan Sponge tokeni, 9 ay önce tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı ve ardından yüzde 790’lik bir büyüme kaydetmişti. Bu büyümenin ardından güncel verilere göre yüzde 72’lik bir kayıpla işlem gören varlık, önemli bir atılımla 100 milyon dolarlık yüksek bir piyasa değerine ulaşmayı başardı. Böylece dijital varlık, potansiyel olarak etkileyici bir yükseliş sergileyerek meme coin piyasasında güç kazandı.

sponge
Sponge 1 günlük fiyat grafiği

Bu gelişmelerin ardından Sponge tokeninin aynı başarıyı yeniden yakalaması bekleniyor. Meme coinin yeniden güçlenmesinde en önemli kıstas ise tıpkı PEPE, SHIB gibi popüler varlıkların büyümesine katkı sağlayan topluluk gücü oluyor. Topluluğu her geçen gün büyüyen meme coin, yeni bir oyna kazan oyunu olarak V2 lansmanı ile dikkat çekiyor. Bu yenilenmiş versiyon, 100 milyon doları aşarak meme varlıklar arasında yerini almaya hazırlanıyor.

Sponge V2’yı Ziyaret edin

Sponge V2, Polygon ağına taşınıyor!

Sponge cephesinde yatırımcıyı heyecanlandıran yeni gelişmeler yaşanıyor. Token, stratejik bir geçişle Ethereum tabanından Polygon ağına geçiş yapacağını duyurdu. Sponge V1, hızla büyüyen bu Polygon ağının altyapısı ile daha iyi bir çalışacak ve V2 için daha güvenli, hızlı ve verimli çözümler sunacak. Yatırımcıların, kullanımdan kaldırılacak olan V1 tokenlerini stake havuzuna eklemesi gerekecek ve bu işlem için son gün 5 Şubat oluyor. Son olarak geçiş, 5 Şubat Pazartesi günü saat 23.00’te gerçekleşecek.

Sponge V1 yatırımcıların bilmesi gereken en önemli detay ise bu geçiş öncesinde Sponge V1 tokenlerini stake etmeleri gerektiğidir. Bunun için de V1 tokenlerini stake-to-bridge yöntemiyle stake ederek V2 tokeni alabilirler. Bu işlem sonrasında yüzde 200’ün üzerinde stake getirisinden de yararlanabilmeleri mümkün olacak.

Sponge V2 tokeni nasıl alınır?

Geçtiğimiz yıl mayıs ayında listelenen yeni çıkan coin Sponve V1, listelendiği kripto para borsalarından satın alınabilir. Bunun dışında V1 tokeninin, stake-to-bridge yöntemiyle takas edilmesi şeklinde de satın alınır. Basit bir yol tercih etmek isteyen yatırımcı ise dijital varlığı kendi resmî web sitesinden satın alarak portföylerine ekleyebilir. Bu yöntemle alınan tokenler, stake havuzunda işleme başlar. Satın alınan V2 tokenleri, ön satış sonrasında gerçekleşecek olan listelenmeden sonra kolayca elden çıkarılabilir.

Sponge V2 projesini meme severler arasında öne çıkaran en önemli detay staking avantajlarıdır. 4 milyondan fazla token stake havuzunda toplanmıştır ve borsada işlem görmesi için hazırdır. Buradaki en önemli senaryo talebin aynı kalması hâlinde düşük arz fiyatının yükselebilecek olmasıdır.  Bu da meme coin için yeni bir yükseliş hareketini tetikleyebilir.

Sponge V2’yı Ziyaret edin


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin