featured

Bu haftanın en çok kazanan 5 altcoini: SEI yüzde 650 fiyat artışı ile lider oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altcoin terimi, Bitcoin (BTC) dışındaki kripto para birimlerini ifade eder. Bu yükselişteki altcoinler, bu hafta en çok kazananlar olarak kripto para piyasasının spot ışıklarını çaldı:

  1. SEI fiyatı yüzde 650 arttı.
  2. THORChain (RUNE) fiyatı yüzde 33.32 arttı.
  3. Akash Network (AKT) fiyatı yüzde 22.83 arttı.
  4. DEXE fiyatı yüzde 9.85 arttı.
  5. UNIBOT fiyatı yüzde 6.97 arttı.

SEI altcoinlere öncülük ediyor

SEI fiyatı 15 Ağustos’ta büyük ölçüde arttı. Binance’te piyasaya sürülmesinin ardından, işlem başlar başlamaz fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,48 dolara ulaştı. Ancak o zamandan beri düştü. Düşüş, 16 Ağustos’tan bu yana azalan bir direnç çizgisini takip etti.

İlk token listelemelerinde bazı büyük fiyat dalgalanmaları görülebilse de fiyatın istikrar kazanması genellikle birkaç gün sürebiliyor. 18 Ağustos’ta SEI sıçrama yaptı ve direnç çizgisinden çıktı. Ancak henüz herhangi bir yukarı yönlü hareket başlatmadı.

altcoin

SEI fiyatı yukarı doğru hareket ederse 35 yüzde artarak 0.21 dolar direnç alanına ulaşabilir. Ancak aşağı kırılırsa yüzde 37’lik bir düşüşle 0,10 dolara düşmesi beklenecektir.

THORChain (RUNE) fiyatı düşükten sonra kırıldı!

RUNE fiyatı 14 Haziran’dan bu yana yukarı yönlü hareket ediyor. Fiyat, 30 Temmuz’da daha yüksek bir dip yaptıktan sonra hızını artırdı. 12 Ağustos’ta RUNE, şubat ayının başından bu yana devam eden alçalan direnç çizgisinden çıktı.

Şu anda RUNE, 1,50 dolarlık yatay direnç alanının içinde işlem görüyor. Kırılıp kırılmayacağı ya da reddedilip reddedilmeyeceği gelecekteki eğilimi belirlemede çok önemli olacak.

RUNE kırılırsa yüzde 33 artışla bir sonraki direnç olan 1,90 dolara çıkabilir. Öte yandan reddedilirse önceki azalan direnç çizgisine yüzde 19’luk bir düşüş muhtemel olacaktır. Bu hat şu anda 1,20 dolar seviyesinde.

Akash Network (AKT) fiyatı üçgenden çıktı

AKT altcoin fiyatı haziran ve ağustos ayları arasındaki dönemde simetrik bir üçgen içinde işlem gördü. Üçgen nötr bir formasyon olarak kabul edilirken yukarı yönlü bir hareketin ardından ortaya çıktı. Bu nedenle, üçgenin kırılması gelecekteki en olası fiyat senaryosuydu.

8 Ağustos’ta AKT çıkış yaptı ve altı gün sonra 1,44 dolar ile en yüksek seviyeye ulaştı. En yüksek seviye, bir önceki artışın 2,61 Fib uzantısında gerçekleşti.

Yukarı yönlü hareket devam ederse bir sonraki direnç aynı artışın 3,61 Fib uzantısında, 1,80 dolarda olacak. Bu, yüzde 50’lik bir yukarı yönlü hareket olacaktır. Öte yandan düşüş eğiliminin tersine dönmesi durumunda AKT yüzde 33 düşüşle 0,80 dolardaki en yakın desteğe gerileyebilir.

DEXE yatay seviyeyi geri kazandı

DEXE altcoin fiyatı 5 Haziran’dan bu yana artış gösterdi. Yukarı yönlü hareket 2,20 dolarlık yatay alanın geri alınmasına neden oldu ve 4 Temmuz’da 3,11 dolarlık yüksek bir seviyeye ulaştı.

Fiyat, 17 Ağustos’ta (yeşil simge) 2,20 dolar alanını doğruladığından beri düşmüş ve görünüşe göre başka bir yukarı doğru harekete başlamış olsa da DEXE henüz azalan bir direnç çizgisinden çıkmadı. Eğer kırılırsa yüzde 20’lik bir artışla 2,70 dolara çıkması beklenecektir. Ancak DEXE 2,20 doların altına inerse fiyat yüzde 17 düşüşle 1,90 dolara gerileyebilir.

altcoin

UNIBOT aralığın en yüksek seviyesinden saptı

UNIBOT altcoin fiyatı 16 Ağustos’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 245 dolardan bu yana düştü. Bu düşüş özellikle önemliydi çünkü 205 doların üzerindeki kırılmayı sadece bir sapma olarak nitelendirdi. Fiyat sapmadan bu yana düştü ve 17 Ağustos’ta 170 dolar destek alanına ulaştı (yeşil simge). Burası 8 Ağustos’tan bu yana destek sağladığı için çok önemli bir alan.

UNIBOT altcoini düşüşe geçerse yüzde 23 düşüşle 140 dolara kadar gerileyebilir. Ancak fiyat sıçrarsa 205 dolar bölgesini yeniden test edebilir. Bu, mevcut fiyattan ölçüldüğünde yüzde 15’lik bir artış olacaktır.

beincrypto

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin