Piyasalarda son durum BTC 37K altında, hack saldırısı sonrası SOL yüzde 13 kayıp yaşadı

Piyasalarda son durum: BTC 37K altında, hack saldırısı sonrası SOL yüzde 13 kayıp yaşadı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberKripto para piyasaları, hafta sonuna doğru ilerlerken hareketli kalmaya devam ediyor. Başta Bitcoin olmak üzere pek çok para biriminde bireysel hareketler göze çarpıyor. BTC, 30 dakika önce 37K bölgesinde gezerken yeniden aşağıya doru hız kazandı. Solana ise köprü ağında yaşadığı problemden dolayı ağır yara aldı. İşte günün öne çıkan detayları… 

39.000 doların üzerinde on günün en yüksek seviyesine çıkan Bitcoin yeniden düşüşe geçti. Tepe noktalarına dokunduktan sonra, Bitcoin 37.000 doların altına düştü. Altcoinler de bugün geri çekilmeler dikkat çekti. Solana, 320 milyon dolarlık ETH ağ köprüsündeki bir istismardan sonra en büyük kaybedenler arasına adını yazdırdı.

Bitcoin, yeniden kan kusuyor

Bitcoin (BTC), yeniden kan kusuyor

Saat 13’den önce 37.000 dolar bandında kalan lider kripto para birimi yeniden yönünü aşağıya doğru çevirdi. Bir anda gelen düşüşle beraber anlık 36.330 dolar seviyeleri görüldü. Geçtiğimiz birkaç gün aslında BTC için oldukça iyi gidiyordu. 

Pazartesi günü 36.500 dolara düştükten sonra varlık yörüngesini değiştirdi ve değer kazanmaya başladı. Ancak BTC, dün 12 saat boyunca durdu . Bir kez daha 39.000 dolara meydan okuyamadı. Bu da ayıları hızlandırdı.

Altcoinlerde Solana çift haneli kırmızı yakarak öne çıkıyor

Altcoinlerde Solana çift haneli kırmızı yakarak öne çıkıyor

Altcoinler, Çarşamba günü durmadan önce Salı günü etkileyici kazançlar kaydetti. Şimdi, yine de, çoğu kırmızının derinliklerine yolculuk başlattı. 

Ethereum iki gün önce 2.800 dolara dokunarak birkaç haftanın en yüksek seviyesini gördü. Bununla birlikte, o zamandan bu yana %3’lük bir düşüş, ikinci en büyük kripto para birimini 2.700 doların altına çekti. Benzer günlük fiyat düşüşleri Binance Coin, Cardano, Ripple, Dogecoin ve Shiba Inu’da yaşandı. 

Polkadot, Terra ve Avalanche daha önemli kayıplar kaydederken, Solana en çok kaybı yaşadı. Faillerin 320 milyon dolar değerinde ETH çaldığı Wormhole adlı Solana tabanlı bir köprüye karşı bir istismarın ardından SOL, değer kaybetmeye başladı. Şu an itibarıyla varlık bir günde %13 düşerek 100 doların altına kaldı. 

Daha fazla düşüş Arweave (-13%), Convex Finance (-12%), Curve DAO Token (-10%), Kusama (-9%), Synthetix Network Token (-9%), The Sandbox (-8%) olarak dikkat çekiyor.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin