Bu kripto para, dün piyasanın en çok kazananı oldu! Yükseliş devam ediyor

Bu kripto para, dün piyasanın en çok kazananı oldu! Yükseliş devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Quant, dün piyasa değerine göre en büyük 100 kripto para arasında en çok kazanan oldu. Ralli bugün de devam ediyor. Bugün %30 değer kazandı ve şu anda 138 dolardan işlem görüyor.

Uzun vadeli fiyat tahmini

Cryptonewsz’e göre, Quant’a olan talep Aralık ayında fırlayacak ve yıl sonuna kadar fiyatlarda büyük bir artışa neden olacak. 1 QNT’ın o dönemde 200 dolar olması bekleniyor.

Kripto para için 2023’te 206 dolar civarında bir fiyat öngörülüyor. Ertesi yıl Quant, çoğu kripto para birimi ve forex yatırımcısının beklentilerini aşarak 305 dolara ulaşabilir.

Quant, benzersiz ve değerli bir varlık olabilir, ancak aynı zamanda değişken bir varlıktır. Yaptığınız herhangi bir yatırım, risk toleransınıza göre ayarlanmalıdır.

Kripto para, şu anda Binance ve KuKoin borsalarında satılıyor.

Quant nedir?

Quant, ağın verimliliğini ve birlikte çalışabilirliğini azaltmadan blok zincirleri ve ağları küresel ölçekte birbirine bağlamak amacıyla Haziran 2018’de piyasaya sürüldü. İlk blok zinciri işletim sisteminin oluşturulması yoluyla birlikte çalışabilirlik sorununu çözen ilk projedir.

Quant’ın işletim sistemi Overledger, herhangi bir blok zinciri tabanlı projenin diğer tüm blok zincirlerine erişmesi için bir ağ geçidi görevi görecek şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca, bir uygulamayı Ethereum gibi aynı blok zinciri ekosistemindeki diğer uygulamalara bağlamada da çalışır.

Quant, çoklu blok zinciri etkileşimlerinden daha fazlası, uygulamaların farklı seviyelerde etkileşim kurması için farklı katmanlar oluşturur. Quant, işlemler, mesajlaşma, filtreleme ve sipariş için farklı katmanlara ve diğer uygulamalarla ilgili aynı mesajları paylaşmak ve bunlara referans vermek için bir uygulamaya sahiptir.

 

coinjournal


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin