featured

Oyun şirketi, Web3 ile 750 milyon dolarlık fon sağladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Griffin Gaming Partners, en az 750 milyon$ taahhüt edilen fazla talep edilen ikinci bir fon duyurdu. Fon daha geniş bir oyun endüstrisi odağına sahip olduğu düşünülüyor. Ancak, Griffin Partners’tan Phil Sanderson ve Nick Tuosto, bugüne kadar Web3 ile ilgili 16 yatırım kaydettiğini ve bu yatırımın dağıtılan sermayenin yarısından fazlasını oluşturduğunu söylendi.

Web3 ile ilgili çalışmalar günümüzde devam ediyor. Şirketler henüz bu alanda emekleme aşamasında olsa bile ciddi yatırımların yapıldığını görebiliyoruz. Son olarak bir oyun şirketi yaptığı devasa bir fon sağlama ile karşımıza çıkıyor. Yabancı haber kaynaklarından gelen bilgiye göre Griffin Gaming Partners bir fon sağlıyor.

Konuyla alakalı şirketin ekiplerinden Nick Tuosto, şu açıklamayı yaptı:

 “(Web 3), oyunlarda makro bir perspektiften merkezi tezlerimizden biridir. Bizim görüşümüz, oyunlarda dijital varlık sahipliğinin etkinleştirilmesinin, oyun tarihindeki tek ve en önemli teknolojik kilit açma olabilir.”

Web3 için 750 milyon dolarlık fon sağlama

Tuosto, CoinDesk’e verdiği demeçte, Griffin’s Fund II için yapılan yatırımların büyük kurumlardan, üniversite vakıflarından, aile ofislerinden, devlet varlık fonlarından ve oyun endüstrisindeki stratejik ortaklardan geldiğini söyledi.

Griffin Gaming, 2019 yılında Sanderson, Tuosto ve Peter Levin tarafından, Tuosto’nun genel müdür olarak hizmet verdiği bir butik M&A firmasıydı. Bununla birlikte LionTree ile Griffin’in stratejik ortağı olarak kurulmuştu.

Griffin, oyun içeriği, yazılım altyapısı ve sosyal platformların yanı sıra oyunla ilgili Web3 şirketleri için tohumdan büyümeye yatırım yapıyor. Portföy şirketleri, kripto çevrelerinde popüler bir mesajlaşma uygulaması olan Blockchain oyun platformu Forte ve Discord’u içeriyor.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin