Web2 şirketleri Web3 geçişinde istekli

Web2 şirketleri Web3 geçişinde istekli

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İnternetin yeni bir anlam kazanacağı Web3 için şirketler hazırlıklarını sürdürüyor. Birçok kurumsal şirket önümüzdeki yıllarda sektörün kaybedenleri olmamak adına çalışmalar yürütüyor. Bu anlamda en çok öne çıkanlar ise Web2 şirketleri oldu. 

Son aylarda, birkaç büyük şirket Web3’ü keşfetme planlarını açıklayarak tepkilere yol açtı. Şirketlerin kripto, ve Blockchain tarafında yapmak istedikleri başkalarını rahatsız etti. Eleştirmenler Bitcoin madenciliği, NFT’ler ve diğer kripto para birimlerinin sözde çevresel etkisinden şikayet ediyor.

Eleştirilerin uzağında Web2 şirketleri ise, daha iyi gelişim kaydedilmek için alternatif yollar arıyor. Geleceğin teknolojisi Metaverse ve Web3’ten geçiyor. Kripto varlıklarda bu ekosistemin bir parçası olacak. Önümüzdeki senelerde “merkeziyetsiz” kavramı daha çok pekişecek.

Web3 planlarını düşünen şirketler hedef tahtasında

Kripto endüstrisi hızla büyüyor ve geleneksel şirketler de dahil olmak istiyor. Ancak bundan herkes memnun değil. Dahil olmak istemeyenler kadar diğer şirketlerinde bu teknolojiye ayak uydurması hoş karşılanmıyor. Fakat bu kaçınılmaz bir gerçek

Blok zinciri tabanlı merkeziyetçi İnternet (kripto para meraklılarının “Web3” olarak adlandırdığı bir alan) kavramı ana akım bilincine doğru ilerliyor. İnternet artık tekil olmaktan çıkıyor. Daha çok merkeziyetsiz yapıya dönüşmek istiyor.

İnternet’in ikinci aşamasında başarılı olan birçok sözde “Web2” firmaları yeni yollar keşfetmeye başladı. Bununla birlikte, geçen yıl, birkaç önemli Web2 firması, teknolojiyi benimsemek için çaba sarf ettikleri için kullanıcılardan gelen tepkiyle karşı karşıya kaldı.

Günümüzün en gürültülü kripto eleştirmenleri, sektörün çevresel etkisini sıklıkla onaylamadıklarını ifade ediyor. Tartışmayı alevlendiren sadece çevre sorunu değil. Bazı Web3 karşıtları, alanı bir Ponzi planına benzetiyor. Bu özellikte, yalnızca kullanıcılardan yoğun bir geri tepme almak için büyük şirketlerin kriptoya geçiş ilan ettiği en dikkate değer olaylardan bazıları. Şirketler kadar kullanıcılarında Web3 şikayetleri destekleyen kurumları düşündürebilir. Sonuç olarak zaman her şeyi gösterecek.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin