Bill Gates'ten tüm dünyaya uyarı geldi! İşte detaylar
Bill Gates'ten tüm dünyaya uyarı geldi! İşte detaylar

Ortalık karışacak: Bill Gates’ten tüm dünyaya kripto para uyarısı geldi! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bill Gates, Elon Musk hakkında dünyaya bir uyarı yayınlayarak insanları kripto para birimlerine yatırım yapmadan önce düzgün düşünmeye çağırdı.

50 yaşındaki SpaceX kurucusu Musk, neredeyse var olduklarından beri kripto para birimlerinin sıkı bir destekçisi oldu. Gates, şu anda 229,1 milyar dolar ile gezegendeki en yüksek servete sahip olan Musk’ın kripto parasıyla kumar oynamayı göze alabileceğini savunuyor.

“Aslında hepimiz fakiriz”

Bloomberg Technology’ye konuşan Gates, Musk’ın Bitcoin’e Tesla’dan daha fazla yatırım yapıp yapamayacağı konusundaki soruyu şu şekilde cevapladı:

“Elon’un tonlarca parası var ve çok sofistike, bu yüzden Bitcoin’inin rastgele yukarı veya aşağı gideceğinden endişe etmiyor.

Bence harcayacak fazla parası olmayan insanlar bu manyaklara dahil oluyor, bu yüzden Bitcoin konusunda iyimser değilim.

Benim düşüncem, eğer Elon’dan daha az paranız varsa, dikkatli olun.”

https://twitter.com/elonmusk/status/1400620080090730501?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1400620080090730501%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.joe.co.uk%2Fnews%2Fbill-gates-sends-stern-warning-to-everyone-on-earth-about-elon-musk-321484

Musk, yalnızca tweet’lerin merkezsiz para biriminin değerini hızla artırarak veya çökerterek kripto para piyasası üzerinde vahşi bir kontrol sergilediğini gösterdi. 2021 Mayıs’ında Musk, Tesla’nın çevresel kaygılar nedeniyle artık Bitcoin’i kabul etmeyeceğini tweetledi – ve Bitcoin’in değeri yüzde 15 düştü.

Haziran ayının ilerleyen günlerinde Musk, Tesla’nın fiyatı yüzde sekiz artıran bir gelişme olarak Bitcoin’i tekrar kabul edeceğini söyledi.

joe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin