Kendi NFT’nizi oluşturabileceğiniz ve satabileceğiniz 10 platform
Kendi NFT’nizi oluşturabileceğiniz ve satabileceğiniz 10 platform

NFT piyasası canlandı! Bu NFT’lere ilgi büyük

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – OpenSea’nin günlük işlem hacmi, yılın ilk haftasında en son Ağustos 2021’de görülen seviyelere gerileyerek yeni rekorlar kırmaya devam ediyor. Çok sayıda NFT listesi olmasına rağmen, OpenSea’deki yüksek işlem hacmi, Bored Ape Yacht Club (BAYC) ve Mutant Ape Yacht Club (MAYC) NFT’lerinin popülaritesine bağlanıyor.

İlk olarak Nisan 2021’de küçük bir girişim olarak başlayan BAYC ve MAYC, Yuga Labs’ın tüm ürünleri kripto alanında ilerleme kaydederek milyonlarca dolar kâr elde ediyor. Düşüşüne kadar gizlilik içinde olan BAYC, kullanıcıların OpenSea’ye akın etmesiyle kripto topluluğunda büyük ilgi uyandırdı.

İlk çıkışından bu yana, NFT koleksiyonu, BAYC’nin kümülatif satışları ile 1 milyar dolardan fazla gelir elde ederek artan satışlar kaydetti. OpenSea sıralamasına göre, MAYC şu anda yedi günlük 96.3 milyon dolarlık hacme sahip en üst sıradaki proje ve ardından 91.4 milyon dolarlık BAYC NFT projesi takip ediyor.

Bu NFT koleksiyonları büyük ilgi görüyor!

Artan talep, çok sayıda küresel ünlünün taklit etmesinden etkileniyor. Bu NFT’lerin satın alınması, pahalı saat koleksiyonlarına, gösterişli evlere ve pahalı eşyalara benzer bir statü sembolü olma yolunda hızla gelişiyor.

Jimmy Fallon, Stephen Curry, Marshmello, Shaquille O’Neal ve diğerleri arasında The Chain Smokers gibi büyük ünlüler de maymun benzeri koleksiyonlara milyonlarca dolar harcayarak, koleksiyonun taban fiyatında keskin bir artışa yol açtı.

3 Ocak’ta, profesyonel olarak Eminem olarak bilinen Marshall Bruce, “EmiApe” lakaplı bir BAYC NFT’ye yaklaşık 460.000 dolar harcadı ve topluluğu çılgına çevirdi. Aynı gün, günlük hacimler Eylül 2021’den bu yana en yüksek kazanç olan 250 milyon dolara ulaştı.

C:\Users\Newton\Pictures\ALL\Screenshots\Screenshot (471).png

MoonPay gibi önde gelen kripto ödeme uygulamaları tarafından yapılan tanıtım da büyük NFT koleksiyoncularının coşkusunu beslemede inanılmaz derecede iyi çalıştı. OpenSea’nin 2020’deki ticaret hacminin 15 milyon dolar olduğu göz önüne alındığında, 2021’de %66,566 artarak 16 milyar dolara yükseldi. Ayrıca aktif kullanıcı sayısı 1.26 milyona ulaştı ve 2022’de NFT hacimlerinin nereye gidebileceğine dair bir sınır yok.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin