Miami şehrinde gayrimenkul anlaşması kripto varlıkla yapılıyor

Miami şehrinde gayrimenkul anlaşması kripto varlıkla yapılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto varlıklar, 2022 yılında epey bir yol katetti. Kullanıcılar sadece yatırım aracı olarak görse de farklı alanlarda da kullanılmaya başlandı. Pek çok özel şirket, dijital varlıkların kullanılması içinde adımlar attı. Bu adımların çoğu Amerika kıtasından geldi. Amerika, El Salvador, Brezilya gibi ülkelerde bazı adımlar atıldı. 

Gayrimenkulün geleceği için kripto ekosistemiyle ödeme ön görülüyor. 2021 yılının Haziran ayında Miami Beach’teki okyanus kıyısındaki lüks apartmanlar olan Arte Surfside alanı bitti. Dijital varlıklarıyla yakından bağlantılı olarak 11,2 milyon dolar olan en son fiyat tahminleriyle 22,5 milyon dolara satıldığı belirtildi. Gayrimenkul için Miami şehrinde önemli bir adım atılmış oldu. 

Emlak sektörü yeniden satış için listeleme yapıyor. Ancak bu sefer istenen fiyat 28 milyon dolar olarak açıklanmıştı. Seyahat etme şeklimizi değiştiren kripto para, aynı zamanda lüks emlak piyasasında gözdesi olacak.

Kripto varlıklar hayatın bir parçası olmaya aday

Arte Surfside geliştiricileri Alex Sapir ve Giovanni Fasciano ile etkileşime girdi. Etkileşim, Cryptocurrency’in her ekonomik sektöre nasıl girdiğini ve Miami’nin neden bu tür fonlar için en sıcak yer haline geldiğini ayrıntılı olarak anlattı. Lüks alıcılar ve gezginler, hızla gelişen dijital para alanında bir yer edindiler. 

Sapir, Cryptocurrency’i ödeme olarak kabul etmenin aşırıya kaçan nedenini açıkça belirtti. Dijital varlık yatırımcıları gayrimenkulü, varlıkların değerini korumanın iyi bir yolu olduğunu düşünüyor. Sapir ve Fasciano ikilisi, emlak alanında dijital varlıkları benimseyen ilk geliştiricilerden. Gelişmekte olan kripto endüstrisi ve oluşturduğu zenginlik, fırsat oluşturuyordu.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin