Lider kripto para bu sene 42 kez öldü Nasıl mı?

Lider kripto para bu sene 42 kez öldü: Nasıl mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, 2021 yılının son çeyreğinde fazlasıyla oynak bir tablo çizdi. Kasım ayında zirveyi yaşadıktan sonra lider kripto para birimi, sert bir düşüş yaşadı. Aralık ayının başında düşüşle beraber 42.000 dolar seviyeleri anında geldi. 

Son haftalarda kripto varlık fiyatın 50.000 dolar altında kaldı. 50K seviyesinin altına düşmesiyle birlikte son zamanlarda önemli bir oynaklığa tanık oldu. Piyasanın güven ve tat vermemesiyle beraber Bitcoin, 2021 yılında resmi ölüm statüsüne girdi. 

Mevcut elverişsiz piyasa ortamı göz önüne alındığında, lider kripto para biriminin resmi ölüm ilan edildi. 99Bitcoins’e göre, Bitcoin’in ölü olarak ilan edilme sayısı 2021’de şimdiye kadar 42 olarak göze çarptı. 2020 yılı dikkate alındığında bu sayı 3 kat artmış oldu. 2020 yılında bu sayı sadece 14 olarak kayıtlara geçmişti.

Lider kripto para ölümleri neler?

Lider kripto para ölümleri neler?

2010 yılında kurulan web sitesi, tüm Bitcoin ölüm ilanlarının resmi deposu olarak işlev görüyor. Site, her durumda tam olarak neyin ölüm ilanı olarak nitelendirileceğine karar vermek için katı standartlar uyguluyor.

Lider kripto para birimi ölü olabilmesi için değersiz bir konumda bulunması gerekiyor. Kaydedilen en son ölüm, 14 Aralık 2021’de gerçekleşti. Bitcoin’in fiyatı 46.612 $ olarak gerçekleşti, İngiltere Merkez Bankası başkan yardımcısı Sir Jon Cunliffe, kripto para birimlerinin hızlı yükselişinin tehlike oluşturabileceği endişesini dile getirmişti. 

Başka bir İngiltere Bankası yetkilisi , Bitcoin’in “değersiz” hale gelebileceğini ve amiral gemisi kripto para birimine yatırım yapan herkesin yatırım yaptıkları her şeyi kaybetmeye hazır olması gerektiğini belirtmişti. Bu haberler ve düşüş emaresi Bitcoin’de ölü statüsüne koyuyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin