KuCoin Ceo'su iflas söylentilerine yanıt verdi! İşte detaylar
KuCoin Ceo'su iflas söylentilerine yanıt verdi! İşte detaylar

KuCoin Ceo’su iflas söylentilerine yanıt verdi! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Twitter’da KuCoin’in para çekme işlemlerini durdurduğuna dair söylentiler hızla yayıldı. Bunun üzerine yatırımcılar şirketin KCS tokenini hızla satmaya başladı.  KuCoin kripto para borsasının yerel tokeni KuCoin’in (KCS) fiyatı, iflas söylentilerinin ardından son yedi gün içinde düştü. Elde edilen verilere göre KuCoin geçen hafta %17,34 düşüşle 8,75 dolardan işlem gördü.

KuCoin, 24 saatlik 928 milyon dolarlık işlem hacmiyle dünyanın en büyük beşinci kripto para borsası olarak yer alıyor. KCS tokeni 858 milyon dolarlık piyasa değeri ile CMC’de 49. sırada bulunuyor.

Twitter’da KuCoin’in iflas etmek üzere olduğu için para çekme işlemlerini durduracağına dair söylentiler yayılmaya başladı. KuCoin CEO’su Johnny Lyu, şirketin LUNA, 3AC veya Babel’e maruz kalmadığını söyleyerek yanıt verdi.

Lyu, Twitter’da “Herhangi bir “coin çöküşünden” “büyük zarar” yok, çekilmeyi durdurma planı yok, KuCoin’deki her şey iyi çalışıyor” dedi ve yanlış söylentiler yayanlara karşı KuCoin’in yasal işlem yapma hakkını saklı tuttuğunu bildirdi.

Lyu, kripto para ekosistemindeki son üç çöküşten bahsetti. Bunlar sırasıyla şu şekilde yer alıyor. Geçen ay Terra ekosisteminin olağanüstü çöküşünde on milyarlarca dolarlık değerin silindiğini gören Terra ekosisteminin yönetim simgesi Luna; 3AC veya Three Arrows Capital, geçen hafta iflas başvurusunda bulunan bir hedge fonu; ve geçen ay ödemeleri ve para çekme işlemlerini askıya alan kriptoi platformu Babel Finance.

Üçü de, ayı piyasası sırasında dijital varlıkların fiyatı düştüğü için şu anda kripto ekosisteminde likidite ile ilgili bir sorunun örnekleridir. Lyu ayrıca KuCoin’in iflasa yakın olduğu bildirilen Celsius’a maruz kalıp kalmadığını soran birine doğrudan yanıt verdi ve “Hayır” dedi.

CEO, KuCoin hackerlarının başarıyla 45 milyon dolar kripto aldığını söyledi

KuCoin CEO’su Johnny Lyu’ya göre, kripto borsası KuCoin, geçtiğimiz Eylül ayında borsadan çalınan fonların %84’ünü geri almayı başardı. Mayıs ayının ilk haftasında hızlanan kripto çöküşünün ortasında, Twitter’daki söylentilerin çoğu Celsius, Three Arrows Capital, BlockFi ve Celsius’un ödeme sıkıntısıyla ilgili oldu. Lyu, borsasının iyi durumda olduğu konusunda ısrar ediyor:

“Hala işe alım yapan birkaç platformdan biriyiz” diyerek KuCoin’in “ayı piyasasında daha aktif” olduğunu ve yeni özellikler başlattığını da sözlerine ekledi.

KCS, Pazartesi günü çoğu kripto para biriminde olduğu gibi aslında son 24 saat içinde yükseldi. Ancak yine de geçtiğimiz hafta büyük dijital varlıklar arasında en kötü yedi günlük performansa sahip.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin