Kripto piyasasının son 3 aylık bilançosu Kayıplar yüzde 50’yi geçti

Kripto piyasasının son 3 aylık bilançosu: Kayıplar yüzde 50’yi geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2021 yılının Kasım ayından bu yana kripto piyasasında genel bir düşüş var. Bazı varlıklardaki düzeltme ise daha uzun süreli oldu. Ama genel piyasada ciddi bir düşüş oldu. Bitcoin üzerinde baktığımızda da 10 Kasım’dan sonra düşüş başladı. Zirve yaşadıktan sonra yavaş yavaş geri çekilen bir BTC yapısına şahit olduk. 

Kripto ekonomisi son üç ayda muazzam bir değer kaybı yaşadı. Önde gelen kripto varlık Bitcoin, birim başına 69.044 dolarla tüm zamanların en yüksek seviyesini geçtiğimiz yılın son çeyreğinde görmüştü. ATH yaptıktan sonra kripto para birimi %46’dan fazla düştü.

Bitcoin düşerken aynı şeyleri çok sayıda dijital para birimi için de söylenebiliriz. Hatta altcoinlerde düşüş daha sert hissedildi. Sözde kripto ayı piyasası şu ana kadar 78 gün sürdü. Ancak henüz bitip bitmediği konusunda bir şey söylemek için erken.

Kripto piyasası için ayı sezonu şimdilik devam ediyor

Kripto piyasası için ayı sezonu şimdilik devam ediyor

Çok sayıda kripto yatırımcısı, mevcut kripto ekonomisindeki gerilemenin bir ayı piyasası olup olmadığını merak ediyordu. Yatırımcılar bir düzeltme beklerken kimse farkında olmadan ayı piyasasında uyandı.

Olağanüstü bir 2021’in ardından, Bitcoin’in fiyatı 10 Kasım’da 69 bin ATH’ye ulaştıktan sonra düştü. BTC’nin değeri uzun bir süre boyunca ATH’den %20’nin çok altında olduğundan, çoğu kişi bunun bir ayı piyasası olduğunu varsayıyor. Şimdi ile BTC’nin son ATH’si arasındaki günleri sayacak olursak, yaklaşık 78 gün olacaktır. Şu anda, Bitcoin 69 bin dolarlık ATH’den %46’dan fazla ve Ethereum, 4.878$’lık ATH’den %48 daha düşük.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin