İki altcoin ETP, Avrupa’nın önemli borsasında satışa çıktı

İki altcoin ETP, Avrupa’nın önemli borsasında satışa çıktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın önde gelen varlıklarından Cardano ve Polkadot, önemli bir borsada satışta. ETP olarak satışa çıkan iki altcoin, Almanya’da onay aldı. Bu da ülke içinde ve varlıklarda önemli kabul edildi.

ETP, borsada yatırım ürünü olarak bilinir. Menkul kıymet türü şeklinde görülür. Hisse senetlerinin borsalarda işlem görmesi gibidir. ADA ve DOT varlıkları da ETP işlemleriyle menkul kıymetler borsasında bugün itibarıyla yer alıyor. Bu haber iki altcoin fiyatına olumlu yansımadı. Ancak varlıkların Avrupa’nın önde gelen menkul borsasında yer alması pozitif olarak gözüktü. 

DeFi Technologies, bağlı kuruluşu Valour aracılığıyla Boerse Frankfurt Zertifikate AG’de (Frankfurt Menkul Kıymetler Borsası) Polkadot (DOT) ve Cardano (ADA) borsasında işlem gören ürünlerin (ETP’ler)  ticareti için onay aldı. Kuruluşun aldığı onayla beraber 14 Şubat Pazartesi gününden itibaren borsada yer almış oldu.

İki altcoin, Almanya borsasında

Polkadot ve Cardano’nun ETP’leri şirket, yaptığı basın açıklamasında duyurdu. Ürünler, Valor Polkadot (DOT) EUR ve Valor Cardano (ADA) EUR olarak adlandırılacağını söylendi.

Valor Polkadot (DOT) EUR ETP, DOT değerini izleyecektir. Bu, ağ, Ethereum Sanal Makinesini parachain ağına entegre etmek gibi önemli bir gelişmeye başladıktan sonra gelir.

Başka yerlerde, Valor Cardano (ADA) EUR ETP, ADA’nın performansını izleyecektir. Şirket, ürünün piyasaya sürülmesinde bir itici güç olarak Cardano’nun maliyet etkinliği seçimini gösterdi. 

İki altcoin ardından, Valor Uniswap (UNI), Solana (SOL) ETP’ler, Bitcoin Zero ve Valor Ethereum Zero ürünleri dahil olmak üzere Varlour’un mevcut ürün portföyüne ekleniyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin