featured

Polkadot fiyatı oldukça temkinli hareket ediyor! Düşüş yakın mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yatırımcıların yakından takip ettiği altcoin’lerden bir tanesi olan Polkadot grafiğinde oluşan şekiller endişe verici olduğu için düşüş beklenebilir.

DOT, aşağı yönlü trend çizgisine düşmeden önce 16,95 dolar seviyesinden güvenilir bir destek noktası arayabilir. Eğer satış baskısı artmaya devam ederse atcoin, kötümser bir hedef olan 13,17 dolara kadar düşebilir.

Kripto para biriminin fiyatı temkinli bir şekilde ilerliyor. DOT eğer grafikteki mevcut modelin üst sınırı olan 21,77 doların üzerine çıkamazsa, 13,17 dolara doğru gerilemesi oldukça yüksek bir ihtimal.

Polkadot fiyatı düşüş trendinde kilitlendi

Polkadot fiyatı günlük grafikte azalan paralel bir kanal oluşturarak yatırımcılarını endişelendiriyor. Altcoin’in kilit destek seviyelerinde tutunamaması durumunda 13,17 dolara, yani %30 oranında bir düşüş öngörüldü.

Polkadot fiyatı için ilk savunma hattı, 17,91 dolarda bulunan %78.6 Fibonacci geri çekilme seviyesinde. Öte yandan altcoin, grafikteki mevcut modelin orta sınırına denk gelen 16,95 doları test edebilir.

Kripto para biriminin fiyatında eğer düşüş hissiyatı artmaya devam ederse, 24 Ocak tarihinin en düşük seviyesi olan 15,80 doları test edebilir. Bu seviyenin altına düşmesi, hâkim grafik modelinin alt sınırının bulunduğu noktadaki kötümser hedef olan 13,17 dolara gerilemesine neden olabilir. Bu kötümser seviye %127,2 Fibonacci uzatma seviyesine denk geliyor.

Polkadot grafik

Yatırımcılar, bahsi geçen kötümser hedefin 27 Temmuz tarihinden beri görülmeyen bir seviye olduğunu da unutmamalı.

Bununla birlikte, eğer satın alma baskısı artarsa, Polkadot fiyatı 21 günlük Basit Hareketli Ortalamayı (SMA) 19,49 dolar olarak işaretlemeyi hedefleyebilir. Bu da %61,8 Fibonacci düzeltme seviyesi ile kesişir.

Satın alma siparişlerindeki ek bir artış ise DOT fiyatını, hâkim grafik modelinin üst sınırına denk gelen 21,77 dolardan %38,2 Fibonacci düzeltme seviyesine doğru yükseltebilir.

Polkadot fiyatı, hâkim teknik modelin üst trend çizgisinin üzerine çıkmayı başarırsa, düşüş görünümü geçersiz olabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin