Kripto ticari marka başvuruları 2021 yılını geride bıraktı…

Haftanın öne çıkan kripto haberleri: Haziran’ın son ayında hangi gelişmeleri gördük?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Temmuz ayı başladığında ve piyasalar düşüş eğilimindeyken, kripto alanında dinamik gelişmeler konusunda hala bir sıkıntı yok. Bu hafta içinde de bir hayli yoğun gündem oluştu.

Haftalık haber incelemesinde, kriz ve iflasların yine gölgesinde kalan bir piyasa gördük. Global pazarda ise Rusya’nın dış borcunda ilk kez temerrüt bildirimleri geldiği iddia edildi. İşte öne çıkan birkaç haber.

Celsius, 3AC ve BlockFi krizleri devam etti

Haftanın değişmeyen gündemlerinden biri de şirketlerin krizi oldu. Hatta Haziran ayının tamamına damga vuran Celsius ve Three Arrows Capital’e BlockFi’de eklendi. Türlü türlü haberlerin dolaştığı piyasada iç dinamikler bir hayli hareketliydi. Söylentiler ise olayıların boyutunu daha iyi gösterdi.

2010 yılında uyuya kalan 180’den fazla BTC uyanıyor

742.183 blok yüksekliğinde dört blok ödülü harcandığı için çok sayıda “uyuyan Bitcoin” uykusundan uyandı. Geçen hafta harcanan eski paralar, 15, 16, 26 Eylül ve 29 Ekim 2010’da çıkarılan blok ödülleriydi. Bu süre zarfında, Bitcoin madencileri, bugün blok başına 6,25 BTC ödül madencilerinin elde ettiği her blok için 50 BTC aldı.

Zengin Baba Yoksul Baba Robert Kiyosaki, Bitcoin satın almak için düşmesini bekliyor

En çok satan kitabı Zengin Baba Yoksul Baba’nın ünlü yazarı Robert Kiyosaki, Bitcoin fiyatının 1.100 doları test etmesini bekliyor. Eğer bu seviyeye gelirse alım yapacağını belirtiyor. 

Mark Zuckerberg, milyarlarca insanın verisini kullanarak Meta için gelir elde etmeyi planlıyor

Eskiden Facebook olan Meta’nın CEO’su Mark Zuckerberg, Metaverse’in işinin önemli bir parçası olacağını ve yüz milyarlarca dolar gelir getireceğini paylaştı. Zuckerberg, “Zaman içinde oyun kitabımız hizmetler inşa etmek oldu, mümkün olduğunca çok insana hizmet etmeye çalışın” dedi. Eskide Facebook üzerinden de yaptıklarını düşündüğümüzde Zuckerberg’in hamlesi sürpriz olmayacak gibi.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin