İşte haftanın en iyi performans gösteren 5 kripto parası!
İşte haftanın en iyi performans gösteren 5 kripto parası!

İşte haftanın en iyi performans gösteren 5 kripto parası!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki düşüş devam ediyor. Bitcoin 20 bin dolarlık kritik seviyenin altına düşerken Ethereum 1.100 dolar seviyelerine geriledi. Ancak, mevcut piyasa koşullarına rağmen iyi performans gösteren kripto para birimleri de bulunuyor. Bu yazımızda, 24 Haziran’dan 1 Temmuz’a kadar en fazla artan beş kripto para birimini inceleyeceğiz.

Bu kripto para birimleri şunlardır:

Compound (COMP): %8,61

Sandbox (SAND): %3,76

Tron (TRX): %2,13

Dogecoin (DOGE): %1,12

Apecoin (APE): %0,45

COMP

COMP, 26 Haziran’da yukarı yönlü hareketini tamamlamasından bu yana düşüyor. Düşüş, alçalan paralel bir kanalın içinde tutuluyor, bu da düşüş hareketinin düzeltici olduğunu gösteriyor. Bu nedenle, kanaldan bir kopuş beklenebilir.

Eğer biri gerçekleşirse, bir sonraki en yakın direnç, Haziran ayının başından beri ulaşılmamış bir seviye olan 68 dolarda mevcut.

COMP Correction

SAND

28 Haziran’da SAND, 19 Haziran’dan beri geçerli olan artan bir destek çizgisinden ayrıldı. Aşağı yönlü hareket, fiyatı aynı zamanda 0,618 Fib geri çekilme destek seviyesi olan 0,97 dolarlık yatay destek alanına taşıdı.

Ardından kripto para fiyatı sıçradı (yeşil simge) ve keskin bir yukarı yönlü hareket başlattı. Şu anda 1,15 dolarda dirençle karşı karşıya kaldı. Bu seviyenin üzerinde bir kırılmanın yükselişi hızlandırması beklenebilir.

SAND Bounce

TRX

30 Haziran’da fiyat, 17 Haziran’dan beri işlem gördüğü yükselen bir paralel kanaldan düştü. Şu anda, direnç (kırmızı simge) olarak doğrulama sürecinde.

Kanalın önceki destek çizgisi de 0,066 dolarlık yatay direnç alanıyla çakışıyor. Fiyat bu seviyeden reddedilirse, 0,0585 dolardan en yakın desteğe düşmesi bekleniyor.

Tron channel

DOGE

DOGE, 18 Haziran’dan beri yükseliyor. Popüler meme coin, 27 Haziran’da 0,078 dolar seviyelerine kadar çıktı. DOGE, 10 Mayıs’tan bu yana inen bir direnç çizgisi tarafından dördüncü kez reddedildiği için daha sonra düştü.

Bu nedenle, fiyat her ikisinden de çıkmayı başarana kadar, trend yükseliş olarak kabul edilemez.

DOGE resistance

APE

APE, 15 Haziran’dan beri artıyor. 27 Haziran’da alçalan bir direnç çizgisinden çıktı ve üç gün sonra destek olarak doğrulamak için geri döndü (yeşil simge).

Bu, yukarı hareketin devam etmesine yol açarsa, en yakın direnç alanı 5,40 dolar olacaktır. Bunun üzerinde bir kırılmanın artış oranını hızlandırması beklenebilir.

APE bounce

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin