Celsius CEO’su, kullanıcı hesaplarını dondurmadan parasını çekti!

Celsius kurtarma operasyonu için en büyük hissedar seçenek sundu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Haziran ayında baş gösteren Celsius krizi bir türlü neticeye kavuşmadı. Terra çöküşünde ekip kendince, bir çözüm oluşturmuştu. Ancak ne Celsius ne de Three Arrows Capital çözüme yönelik bir hamle yapamadı. Her iki şirketin Terra olayından ayrışan özellikleri olsa da topluluk krizin bitmesini istiyor.

Celsius kurtarma operasyonu için ise, önemli bir isimden 3 farklı öneri geldi. Celsius’un lider hissedarı olan şirket, 3 farklı kurtarma planını sundu. Hem mevduat sahibi hem de hissedar olan BnkToTheFuture ve CEO’su Simon Dixon, topluluğu desteklemek için “önce mevduat sahipleri, sonra hissedarlar” planını ortaya koyuyor. İşte öneriler;

Öneri 1:   Celsius kurtarma için yeniden başlatmak ve mevduat sahiplerinin finans mühendisliği yoluyla herhangi bir iyileşmeden faydalanmasına izin vermek için bir yeniden yapılanma.

Öneri 2:  Toplulukla birlikte yatırım yapmak için Bitcoin’deki en etkili balinalardan oluşan bir havuz.

Öneri 3: Yeni bir kuruluş ve ekibin, mevduat sahiplerini yeniden inşa etmesine ve bütünleştirmesine izin veren bir operasyonel plan.”

Simon Dixon Celsius’a 3 Kurtarma Önerisi Öneriyor

Celsius kurtarma operasyonu için şirketin CEO’su yukarıdaki 3 başlığı ele alıyor. İflastan kaçınmak için kurtarma planları hakkında Celsius, BnkToTheFuture CEO’su Simon Dixon’a başvurdu. Dixon, Celsius’un mudilerine fayda sağlayan üç teklif önerdi. 

Firmayı yeniden yapılandırmaya ve yeniden inşa etmeye odaklanan iki öneri, ancak tam iyileşmeyi garanti etmiyor ve finansal riskler içeriyor.

Başka bir seçenek de, Bitcoin balinalarından ve topluluktan para toplayarak firmayı kurtarmaktır. Bitfinex’in benzer bir toparlanması 2016 yılında BnkToTheFuture tarafından yatırımcılara çok yüksek bir getiri sağlayan menkul kıymet tokenleri, borç ve öz sermayeyi içererek tamamlanmıştı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin