Axie Infinity’e bağlı Ronin köprüsünde problemler bitmedi mi? Fonlarla ilgili son durum…

Axie Infinity’e bağlı Ronin köprüsünde problemler bitmedi mi? Fonlarla ilgili son durum…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Rekor saldırının ardından Axie Infinity altında çalışan Ronin köprüsünden müjdeli haber gelmişti. Geçtiğimiz ay içinde ekip ödemelerin yapılacağını ve köprünün iyileştirileceğini açıklamıştı. Ancak işler pek istenildiği gibi gitmiyor.

Cumartesi günü Ronin köprüsü, Ethereum blok zincirinden yapılan transferler sırasında bazı fonların sıkışmasına neden olan bilinmeyen bir sorunla karşılaştığını söyledi. Axie Infinity ekibi fonların kaybolmadığını, ancak köprü yeniden açıldıktan sonra şu anda tekrarlayan bir sorun nedeniyle sıkışıp kaldığını iddia ediyor.

Ronin Network, yakın tarihli bir yazısında, doğrudan Ronin Bridge’in sözleşme adreslerine gönderilen fonların kalıcı olarak kaybedileceği konusunda uyardı.

Ronin köprüsü, canlı yayına geçtikten sonra sorunlarla karşılaştı

Axie Infinity, 2 Temmuz Cumartesi günü Ronin Köprüsü’nde meydana gelen ve Ethereum blok zincirinden transferler sırasında bazı fonların sıkışmasını inkar etti. Konuyla ilgili bir dizi tweet atıldı.

Şu an sorun belirlendi ve ekip sorunu çözmek için doğrulayıcılarla çalışıyor. Köprü için, büyük olasılıkla 10 Temmuz’a kadar tamamlanacak bir güncelleme önerildi. Güncelleme yayınlanana kadar fonların takılı kalması öngörülüyor. Ekip tarafından şu açıklama yapıldı:

“Sorunu tespit ettik ve çözüm üzerinde çalışıyoruz. Çözüm, köprüde bir güncelleme yapmamızı gerektiriyor. Doğrulayıcıların desteğiyle sürece başladık ve güncellemenin önümüzdeki hafta sonuna doğru yayınlanmasını umuyoruz.”

Axie Infinity, sorunun Ronin Köprüsü’nün yeniden açılmasından bu yana yalnızca iki kez gerçekleştiğini iddia ediyor. Ancak, gelecekte bu tür sorunların ortaya çıkıp çıkmayacağını tahmin etmek zor. Ayrıca platform, güncellemeden sonra sıkışmış mevduatların belirlenen Ronin cüzdanına gönderileceğine inanıyor.

Kalıcı fon kaybına ilişkin Ronin uyarıları

Ronin Network daha önce yeni Ronin Bridge’e yalnızca Ronin köprüsü UI üzerinden para yatırma ve çekme işlemleri için erişilmesi ve kullanılması gerektiği konusunda uyarmıştı. Doğrudan Ronin Bridge’in sözleşme adreslerine para göndermeye çalışan kullanıcılar kalıcı olarak kaybedilecek.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin