Bitcoin fiyat analizi: ATH'yi kırdıktan sonra BTC için sonraki olası hedefler
Bitcoin fiyat analizi: ATH'yi kırdıktan sonra BTC için sonraki olası hedefler

XRP ve ETH yükselişini korurken Bitcoin 900 doları sildi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  Bir başka çift haneli günlük artışla XRP, piyasa değeri bazında ilk 3 kripto para içerisine geri döndü. Çoğu altcoin yükselirken, BTC 19.000 $’a dokunduktan sonra geriledi.

Bitcoin şu anda 900 doları sildi ve 18.000 $’ın altına geriledi. Aynı zamanda, çoğu alternatif kripto para, son kazançlarını ikiye katladı. Ripple’ın haftalık % 60’lık artışı, varlığın piyasa değerine göre üçüncü en büyük kripto para birimi olan Tether’in üstüne çıkmasına yardımcı oldu.

BTC 900 doları sildi

BTC’nin en son etkileyici fiyat gelişmeleri, dün dikkate değer bir yükselişe yol açtı ve bir başka yeni yıllık yükselişe yol açtı. Bu sefer, varlık yaklaşık 19.000 $’a yakın bir fiyat etiketi gösterdi.

Bitcoin, sonraki saatlerde kademeli olarak geri çekilmeye başlasa da, imrenilen fiyat seviyesinin üstesinden gelmek için başka bir girişimde bulundu, ancak işe yaramadı. O zamandan beri, fiyat yaklaşık 900 doları silmiş durumda.

Ripple ilk 3’e geldi

Yakın zamanda başlayan altcoin patlaması yalnızca son 24 saat içinde yoğunlaştı. Ethereum, yıllık olarak 560 doların üzerinde yeni bir yükseliş kaydetti, ancak 540 dolarlık fiyat alanına geri döndü. Sadece 20 Kasım’da, ETH 470 doların altında işlem görüyordu. Bu sadece iki günde %20 artış anlamına geliyor.

Ripple (XRP), 19 Kasım’da 0,28 dolar seviyesinde idi. XRP, 0,44 dolara geri dönmüş oldu ve piyasa değeri Tether’inkini aşarak üçüncü sıraya yerleşti.

Bitcoin Cash ve Cardano benzer bir yükselişle yüzde 6,5 oranında arttı. Sonuç olarak, BCH 290 dolara yaklaşırken, ADA 0.13 doların üzerinde yer alıyor.

Binance Coin (% 3), Chainlink (% 1.5), Polkadot (% 1) ve Litecoin (% 0.5) yine yükseliş gerçekleştiren koinler.

Cryptocurrency Market Overview. Source: Quantify Crypto

Nano (% 20), Aragon (% 19), Status (% 17), VeChain (% 11) ve Stellar (% 10) altcoinlerde önemli yüksleiş gösteren koinler arasında yer aldı.

bu yazı ilk defa cryptopotato’da yayınlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin