Ünlü milyarder:
Ünlü milyarder: "Metaverse'de yatırım için büyük fırsatlar var"

Ünlü milyarder: “Metaverse’de yatırım için büyük fırsatlar var”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Milyarder Kevin O’Leary kripto sektöründe ve özellikle Metaverse’de yatırım için büyük fırsatlar gördüğünü açıkladı. Kitco ile gerçekleştirdiği röportajda O’Leary, kripto alanındaki çeşitli konularda görüşlerini paylaştı. Milyardere göre kurumlar artık Bitcoin’lerini %100 temiz kaynaklardan elde etmeye çalışıyor Karbon denkleştirme satın alma günlerinin muhtemelen sona erdiğini ve kurumların yeşil kaynaklardan geldiğini kanıtlamak istediğini belirtiyor.

O’Leary, Metaverse hakkında da görüş bildirdi. Microsoft’un Activision Blizzard’ı satın almasının çok ilginç olduğunu ancak asıl yönün Metaverse’e ve orada yer alacak reklamların olduğunu belirtti.

O’Leary’nin Shark Tank programında kripto piyasası sorulduğunda milyarder çok daha önemli potansiyel taşıdıklarını belirtmişti. Onun görüşü kriptonun sadece bir yazılım olduğu ve bu durumda Facebook, Google ve Microsoft gibi hisse senetlerine benzemesiydi.

Milyarder Kevin O’Leary bu projelere yatırım yapıyor!

Bu nedenle Polygon, HBAR, Ethereum ve hatta Bitcoin gibi metaverse’in yaşayacağı büyük platformlara yatırım yapmaya başladığını söyledi. Bu platformlardan hangisinin başarılı olacağını bilmiyor, bu yüzden birçoğunu çeşitlendiriyor.

Çok yeni bir kavram olduğu için Metaverse’in oldukça riskli bir sektör olduğunu ve fiyatlandıracak çok fazla veri olmadığını da söyledi. Son 17 yıldır yatırımcısı olduğu Amazon örneğini veriyor. Bu hisse senedinin ilk zamanlarda çok benzer olduğunu, fiyat dalgalanmalarının her yıl ortalama %55 civarında olduğunu söyledi.

İnsanların periyodik olarak Amazon’un sıfıra gideceğini söylediğini, herkesin bildiği gibi bugün bir “dev” haline geldiğini belirtti. Aynı şeyin eninde sonunda metaverse projelerinde de aynı değeri kazanacağını ve muazzam kazançlar kaydedeceğini iddia ediyor.

cryptodaily


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin