Popüler metaverse coin destekten sıçrarsa yeni ATH çok yakın!
Popüler metaverse coin destekten sıçrarsa yeni ATH çok yakın!

Popüler metaverse coin destekten sıçrarsa yeni ATH çok yakın!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sandbox fiyatının, yeni bir yükseliş trendinden önce işlem aralığının orta noktası etrafında 4,20 dolarda sabitlenmesi gerekiyor. Bu bariyerden bir sıçrama, metaverse coini %30 oranında 5,41 dolara itebilir. 3,49 dolardan düşük aralığın altına yakın dört saatlik bir mum çubuğu, yükseliş tezini geçersiz kılacak. Sandbox fiyat hareketi 9 Şubat’ta yüksek bir seviyeye ulaştıktan sonra çok fazla düşüş görüyor.

Korumalı alan fiyatının ivmeyi yeniden sağlaması gerekiyor

Sandbox fiyatı son beş günde %41 oranında yükselerek 3,49 dolardan 4,93 dolara yükseldi. Bu yükseliş 7 Şubat’ta tavana vurmuş gibi görünüyor ve metaverse coin o zamandan beri yatay hareket ediyor. SAND konsolide olmaya devam ederken, yatırımcıların tokeni indirimli fiyattan satın almalarına izin veren bir geri çekilmenin ortaya çıkması gerekiyor.

Popüler metaverse coin için 4,20 dolarlık anlık destek seviyesi veya işlem aralığının orta noktası, geri çekilmenin durması için mükemmel bir seviye. Bu seviyede alıcıların yeniden canlanması mümkün görünüyor. Bazı durumlarda, Sandbox fiyatı daha da düşebilir ve bir U dönüşü yapmadan önce %62’lik geri çekilme seviyesini 4,02 dolarda veya bir sonraki dayanağı 3,91 dolarda yeniden test edebilir.

Seviyeden bağımsız olarak, kritik olan, yükseliş momentumunda tersine dönüşe yol açan bir artışın sonuç olması gerektiğidir. Ortaya çıkan yükseliş trendi, Sandbox fiyatını 4,93 dolardan yüksek aralığa doğru dilimlemeye ve 5,25 doların üzerinde kalan likiditeyi toplamaya itecek. Yerel bir zirvenin oluşması için en olası yer, toplam tırmanışı %30’a çıkaran 5,41 dolarlık engel civarında bulunuyor.

SAND/USDT 4-hour chart

Sandbox fiyatının yükseliş trendini sürdürmesi için bir geri çekilme gerekli olsa da, %79 geri çekilme seviyesinin kırılması, kenarda kalan alıcılar arasında korkuyu tetikleyecek ve onların yeni bir yükseliş trendi başlatma olasılığını azaltacak. Metaverse coinde 3,49 doların altına yakın dört saatlik bir mum çubuğu, daha düşük bir dip oluşturacak ve SAND için yükseliş tezini tamamen geçersiz kılacak. Böyle bir senaryoda, Sandbox fiyatı, alıcıların sonunda bir başka yükseliş trendi verebileceği 3,31 dolarlık destek seviyesini etiketleyebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin