Ethereum balinaları, son 7 günde yüzde 250'den fazla artan altcoin'e yöneldi!
Ethereum balinaları, son 7 günde yüzde 250'den fazla artan altcoin'e yöneldi!

Ethereum balinaları, son 7 günde yüzde 250’den fazla artan altcoin’e yöneldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum balinaları son 7 gün içerisinde yükselişiyle dikkat çeken altcoin’e yöneldi. Yaklaşık 60 milyar Smooth Love Potion tokeni satın alındı. ETH’nin isimsiz balinalarından biri satın alma işlemi gerçekleştirdi.

Satın alınan 60 milyar SLP’nin 2.126,462 USD civarında olduğu tahmin ediliyor. Anonim Ethereum balinası yaklaşık 60 milyar Smooth Love Potion (SLP) satın aldığından, balinalar sessizce yeni bir kripto para çılgınlığını başlatıyor.

Balina işleminin verilerine dayanarak, 60 milyar SLP tokeni 2.126,462 dolar civarında olduğu tahmin ediliyor. Bu arada yatırımcılar satın almanın SLP token fiyat artışını etkileme olasılığının yüksek olduğunu iddia etti.

https://twitter.com/WhaleStats/status/1492074397452181531

Balinanın işlemi, zincir üstü analiz sitesi WhaleStats tarafından tespit edildi. Ayrıntılı olarak, WhaleStats, “en iyi 100 ETH cüzdanını” analiz eden bir kripto ve blockchain işlemleri analiz hizmetleri sağlayıcısı. Analitik çözümlerinin yönlerinden biri, kripto pazarının iniş ve çıkışlarına nasıl odaklanmaya çalıştığına dayanıyor.

Buna ek olarak, haber büyük bir yankı uyandırıyor. Tüm kripto alanı şaşırmış görünüyor. Ayrıca Smooth Love Potion’ın koruyucu topluluğu da balina hareketlerini coşkuyla karşıladı.

Bunun da ötesinde, yatırımcılar balinanın SLP tokeni isimsiz olarak nasıl satın aldığının doğası nedeniyle de şaşırıyor. Balinanın işlem bilgilerinin WhaleStat tarafından nasıl toplandığına rağmen, varlığın SLP tokenleri aktardığı cüzdan tam olarak tanımlanmadı. Balina hareketi Smooth Love Potion’ın SLP fiyat artış oranının 7 günde %262.4’ü kırmasından birkaç gün sonra geldi.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin