Son dakika: ABD’nin Virginia eyaletinde tarihi karara imza atıldı!

Son dakika: ABD’nin Virginia eyaletinde tarihi karar!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Mart ayı, kripto endüstrisi için hızlı başladı. Geçtiğimiz ayı da fena geçirmeyen kripto varlıklar, Ocak döneminde baya durgundu. Ancak bu ay beklentiler daha yüksek. Gelen haberler ve yaşanılan gelişmeler bunun iyi bir göstergesi. Son olarak güzel haber ABD’nin Virginia eyaletinden geldi. Tarihe geçecek bir karar kamuoyuyla paylaşıldı.

Bu haftanın başlarında, Virginia Senatosu , daha önce eyaletin Delegeler Meclisi’ni temizleyen dönüm noktası niteliğinde bir kripto para birimi bankacılık faturasını ezici bir çoğunlukla onayladı.

Yasa koyucular, Cumhuriyetçi Vali Glenn Youngkin’in masasına geldiğinde yedi gün içinde tasarıyı imzalayacağını tahmin ediyor. Genel olarak HB 263, “Banka, ilgili riskleri etkin bir şekilde yönetmek için yeterli protokollere sahip olduğu sürece, Commonwealth’teki bankaların sanal para saklama hizmetleri sağlamasına izin verir.”

Virginia eyaletinde bankalar kripto para saklayabilecek

Tasarının savunucusu, aynı zamanda eyalet Senatosu için bir yarışmacı olan delege Chris Head. Teksas’ın düzenlemeyi nasıl ele aldığı ve kripto para cüzdanının anahtarlarını kimin elinde tutmasına izin verildiği hakkında okumanın kendisine yasayı tanıtması için ilham verdiğini söyledi.

Delege Chris Head, Virginia eylatinde kripto kabulü için şunları söyledi:

“Devlet tarafından kiralanan bankaların kripto para biriminin koruyucusu olma yeteneğini kodlayarak, Virginia’yı ülkede bu yeteneği mevzuat yoluyla bankalara sağlayan ilk bölge yapacak. 

İşlevsel olarak tasarı, Virginia’daki devlet tarafından kiralanan bankaların, bireylerin bankalardaki emanet kasalarını kullanma şekline benzer şekilde, kripto para cüzdanının anahtarlarını tutmasına izin veriyor. Nihayetinde bu, Virginia’yı bölgesel ve ülke çapında önemli bir avantaj haline getirecektir.”

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin