Bitcoin fiyat tahmini- 45K düğümünü çözemedi

Bitcoin fiyat tahmini: 45K düğümünü çözemedi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yatırımcılar, Bitcoin fiyat tahmini konusunda artık ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar. Uzun dönemden sonra ilk defa Bitcoin’in oynaklığı bu kadar fazla oldu. Günü gününe tutmayan bir ilerleyiş yaşanıyor. Bir gün içinde 6 bin dolar yükselirken, diğer gün sert bir iğne atabiliyor. Savaş ortamı, faizlerdeki belirsizlik hem Bitcoin’i hem yatırımcıyı yoruyor. Peki Bitcoin son durum için yine de neler söylenebilir?

Bitcoin (BTC) fiyatı Cumartesi günü mütevazı kayıplarla işlem görüyor. Ayılar, son dört seansta %12’den fazla varlığı düşürdükten sonra alt seviyelerin yakınında bitkin göründü. Daha fazla aşağıya götüremeyen ayıların nefesi kesildi.

Her ne kadar uzun vadeli aşağı yönlü eğilim bozulmadan kalsa da boğalar yukarı çıkarma niyetinde. Ayrıca Ocak ayının en düşük seviyelerinden 32.933 $’dan bu yana daha yüksek zirvelerin oluşumu boğaları umutlu kılıyor.

Bitcoin fiyat tahmini

Bitcoin fiyat tahmini

Lider kripto para birimi, bir türlü 45.000 dolar bölgesini çözemedi. Burada kilitlenen BTC, tepeden aldığı balyoz darbesiyle fitillerle yönünü aşağıya çeviriyor. Bitcoin fiyat tahmini ise bu süre zarfında daha da zorlaşıyor.

Bitcoin (BTC) fiyatı, hafta sonları konsolidasyon hamleleri yapıyor. BTC, anlamlı bir fiyat hareketi olmaksızın 40 bin doların altında kalmaya da devam ediyor. Bir ‘Doji’ mum çubuğunun oluşumu, yatırımcıların yönlü bir temel oluşturmak için bir miktar katalizöre ihtiyaç duyduğunu gösteriyor.

Formasyona bakıldığında, zirvelerin nasıl oluştuğunu izlemek ilginç. Modelin analizinden, boğaların 45.000 doların üzerinde bir dayanak noktası sürdürme konusunda ikna olmadığı söylenebilir. İlk girişim 10 Şubat’ta, ardından ise 2 Mart’ta yapıldı.

Bitcoin teknik göstergeler

  • RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi, ortalama çizgisinin altında kalırken nötr bir önyargıyla 44’te işlem görüyor.
  • MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı (MACD), net bir yön sapması olmadan orta çizginin yakınında geziniyor.
  • PVT: Fiyat Hacmi Trendi, fiyatlardaki düşüşle birlikte daha yüksek satış baskısını gösterir. İşlem hacmi göstergesi düşüş eğilimi gösteriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin