Rapor: Bitcoin benimsemesi 2030 yılına kadar yüzde 10’u geçebilir!

Son 24 saat içinde kripto piyasasında neler oldu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz haftayı yatay geçiren kripto piyasası, Şubat’ın ikinci haftasında istekli görünüyor. Dün sabah saatlerinde güne yine durgun başladığını görmüştük. Ancak akşama doğru ani bir hareket Bitcoin ve türevlerinde yaşandı. Bugün ise 1 haftalık periyota göre iyi bir yükselmeye tanıklık ettik.

Lider kripto para birimi, Şubat ayının 10’unda zirve yaptıktan sonra geri çekilmişti. Birkaç günlük çekilmenin ardından yeniden bir ivmelenme yakalamış durumda. Birkaç gün üst üste 42.000 dolar civarında mücadele ettikten sonra, Bitcoin atağa geçti. 44.000 dolara meydan okudu. Altcoinlerin tümü bugün yeşile döndü, Ethereum 3.000 doların üzerine çıktı ve Solana çift haneli rakamları 100 doları gördü.

Bitcoin yeniden 44K bölgesinde

Bitcoin yeniden 44K bölgesinde

BTC fiyatı, 10 Şubat’ta yaklaşık 46.000 $ ile birkaç haftanın en yüksek seviyesine ulaştı. Ancak yükselişine devam edemedi. Hızla değer kaybetmeye başladı. Sadece birkaç gün içinde 42.000 doların altına kadar geriledi. Bu da 4 bin doların üzerinde bir kaybı yaşamasına neden oldu. 

Ocak 2021’de en düşük  ATH seviyesini şimdilik gördü ve 50 günlük MA olan bu özel seviye, varlık ondan birkaç kez geri döndüğü için güçlü destek sağladı. Eğer Bitcoin yürüyüşüne devam ederse Ocak ayında gördüğü 34.000-35.000 seviyeleri dip noktası olarak kabul edilecek. 

Bitcoin, son 24 saat içinde kaybettiği zeminin bir kısmını geri almaya başladı. Günlerdir ilk kez 43.000 doların üzerine çıktı. Dahası, tırmanmaya devam etti ve 44.000 dolara ulaştı. Kripto piyasası genel görünümde Bitcoin’e ayak uydurdu.

Kripto piyasası iyimser tablo çiziyor

Kripto piyasası iyimser tablo çiziyor 

Çoğu altcoin son birkaç gün içinde acı çekti, ancak işler tersine döndü. Ethereum, 3K üzerine kendini attı. Geçtiğimiz günlerde 400 dolar düştükten sonra 2.800$ seviyesini görmüştü. Bununla birlikte, ikinci en büyük kripto günlük ölçekte yaklaşık %8 arttı ve şu anda 3.100 dolara yakın oturuyor.

Kripto piyasası için altcoinler daha iyimser tablo çiziyor. İşte genel bir yükseliş tablosu; Binance Coin, dün %8.5 artış nedeniyle 400 doların altına düştükten sonra 430 dolara yükseldi. Benzer fiyat artışları Ripple, Cardano, Terra, Polkadot, Dogecoin ve Shiba Inu’da da görülüyor. Solana ve Avalanche en iyi performans gösterenler arasındadır. Her ikisi de yaklaşık %10 arttı, yani SOL 100$’ın üzerinde, AVAX ise 90$’a yaklaşıyor.

Gala (%19), The Graph (%19), Kadena (%19), Mina (%17), Hedera (%15), JUNO (%14), THORChain (%13), Helyum (%12) artı değer yazıyor.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin