Bu altcoin'ler kayıpları telafi ediyor!
Bu altcoin'ler kayıpları telafi ediyor!

Bu altcoinler kayıpları telafi ediyor! Alım fırsatı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın küresel toparlanmasının ardından XRP, Shiba Inu ve GALA gibi altcoin’ler, piyasanın yılın başında tanık olduğu kayıpları telafi etti.

XRP, 2022’ye yüksek bir giriş yapıyor

XRP’nin 2022’nin başındaki performansı, piyasadaki en yıkıcı fiyat hareketlerinden biriydi. Token, değerinin %45’ini kazandı ve bu da şu anki fiyatı olan 0,8 doları yılın en yüksek fiyatı haline getirdi.

https://twitter.com/santimentfeed/status/1491475148691492865?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1491475148691492865%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fu.today%2Faltcoins-like-xrp-shib-and-gala-made-up-their-losses-as-market-rebounded

Token, XRP yatırımcılarının yılın başından beri yaşadığı kaybı başarılı bir şekilde dengeledi ve şu anda neredeyse yıla girdiği seviyede işlem görüyor.

Son üç günde XRP, değerinin yaklaşık %30’unu kazandı ve bu da onu son yedi gün içinde piyasadaki en kârlı varlıklar listesine yerleştirdi.

Shiba Inu’nun akıllara durgunluk veren dönüşü

Piyasa tarafından beklenmeyen tek şey, 2021’in en büyük sansasyonlarından birinin geri dönüşü oldu. Shiba Inu, kripto pazarındaki en kârlı varlıklar listesinde yer almakta.

TradingView verilerine göre, Shiba Inu yerel dipten bu yana %50 fiyat artışı yaşadı. Ondan hemen önce, varlığın volatilitesi %1’den daha az değiştirilebilirlik ile tüm zamanların en düşük seviyesine ulaştı.

Varlık üzerindeki volatilitenin hızlı düşüşü, büyük olasılıkla Shiba Inu’nun sahipleri arasında kısa vadeli trader veya yatırımcıların bulunmamasına bağlı. Tarihsel verilere göre, varlıklara giren spekülatörler genellikle en fazla oynaklığı yaratanlar oluyor.

Ekim ayında SHIB, tokenin mevcut tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,0008 dolara ulaşmasına yol açan, bir günde %100 fiyat artışı yaşamıştı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin