Popüler metaverse coin tekrar yükselişe geçti! Teknik analiz
Popüler metaverse coin tekrar yükselişe geçti! Teknik analiz

Popüler metaverse coin tekrar yükselişe geçti! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Metaverse coin SAND fiyat analizi bugün için yükseliş eğiliminde yer alıyor. Metaverse coin için en güçlü direnç 3,6 dolarda bulunuyor. En güçlü destek 2,6 dolarda yer alıyor. SAND fiyat analizi, kripto paranın yükseliş eğilimi izlediğini ve SAND fiyatının 2,9 dolara doğru hareket ettiğini ortaya koyuyor. 18 Nisan 2022’de SAND’ın maliyeti aniden düşmeye başladı ve 2,5 dolara ulaştı ancak ertesi gün pozitif bir ivmeye geçti. 19 Nisan 2022’de fiyat, SAND’ın mevcut fiyatı olan 2,8 dolara önemli bir artış yaşadıktan sonra olumlu bir ivme ile yükselmeye başladı.

Piyasa dinamiği, güçlü bir şekilde yükseliş gösteriyor ve bu da onu SAND fiyatını yükseltmek için uygun hale getiriyor. Sandbox, son 24 saatte %7,89 arttı . Metaverse coim 345.165,617 dolar işlem hacmine ulaştı. SAND şu anda 3.269.742,836 dolar canlı piyasa değeri ve 1.158.437,853 SAND tokeninin dolaşım arzı ile 40. sırada yer alıyor.

SAND 4 saatlik fiyat analizi: Son gelişmeler

SAND fiyat analizi, piyasadaki oynaklığın artan bir trend izlediğini ortaya koyuyor. Değişebilecek olan SAND fiyatı, oynaklık iki aşırı uçtan birine doğru dalgalandıkça değişebilir. Daha fazla oynaklık, daha fazla fiyat değişikliği olasılığı anlamına geliyor. Bollinger bandının üst sınırı, SAND için en güçlü direnç görevi gören 2,9 dolarda yer alıyor. Tersine, Bollinger bandının alt sınırı, SAND için en güçlü desteği temsil eden 2,6 dolarda mevcuttur.

SAND/USD fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisini geçerek yükseliş eğilimini gösteriyor gibi görünüyor. Ancak, oynaklık artıyor gibi göründüğünden, piyasa eğilimi daha öngörülemez hale geldi. Bununla birlikte, SAND fiyatı, kripto paranın artan bir hareketi izlemesini, pozitifliğini göstermesini ve yükseliş eğilimini sürdürmesini sağlayan yukarı yönlü bir yön izliyor gibi görünüyor.

SAND price analysis: SAND gains value at $2.84 1

Göreceli Güç Endeksi (RSI) 57’dir ve kripto para biriminin üst tarafsız bölgeye düşen istikrarlı kategoriye girdiğini gösterir. RSI yolu, SAND fiyatının artış yaşadığını gösteren bir yukarı yönü izliyor gibi görünüyor. Baskın satın alma faaliyetleri nedeniyle RSI puanı yükseliyor.

1 günlük SAND fiyat analizi: SAND pozitif ivme kazanıyor

Metaverse coin fiyat analizi, azalan bir trendin ardından piyasanın oynaklığını ortaya çıkarır; bu, SAND/USD fiyatının oynaklığı izleyerek oynak değişimi deneyimlemeye daha az eğilimli olacağı anlamına gelir. Bollinger bandının üst limiti, SAND için en güçlü direnç görevi gören 3,6 dolarda bulunuyor. Tersine, Bollinger bandının alt sınırı, SAND için en güçlü destek görevi gören 2,4 dolarda bulunuyor.

Altcoin Hareketli Ortalama eğrisini geçerek yükseliş momentumunu işaret ediyor gibi görünüyor. Boğalar şu an için piyasayı kontrol ediyor. İhtimaller kendi lehlerine yığıldığında kontrolü elinde tutması muhtemel görünüyor. Bununla birlikte, fiyat pozitif dinamiklere doğru yukarı doğru hareket ediyor gibi görünüyor.

SAND price analysis: SAND gains value at $2.84 2

Göreceli Güç Endeksi (RSI), kripto paranın istikrarlı olduğunu ve alt nötr bölgede düştüğünü gösteren 43 seviyesinde yer alıyor. RSI yolu, artan bir piyasa ve olası istikrarı işaret ederek yukarı doğru ilerliyor gibi görünüyor. Baskın satın alma faaliyeti nedeniyle RSI puanı yükseliyor.

SAND fiyat analizi sonuç

Metaverse coin SAND fiyat analizinden elde edilen dikkatli gözlemler, boğaların piyasayı kontrol ettiği sonucunu çıkardı. Fiyat bir süredir 2,9 dolara tırmanıyor ve sonunda hedefine ulaşmak için yeterli potansiyel kazandı. Sonuç olarak, boğalar fiyatı daha da artırmak için büyük bir potansiyel gösteriyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin