Manchester City ile OKXX arasında dev bir ortaklığa imza atıldı

Manchester City ile OKX arasında dev bir ortaklığa imza atıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto endüstrisi, global ölçekte gündelik hayatın içine girmeye devam ediyor. Hem bireysel insanlar arasında daha yoğun kullanılırken hem de yapılan anlaşmalarla adeta legal hale gelecek mesajı veriliyor. Öyle ki son olarak İngiltere’nin önde gelen kulübü önemli bir anlaşmaya imza attı. Manchester City ile OKX sponsorluk konusunda anlaşmaya vardı.

Manchester City, bir kripto para birimi şirketi ile anlaşma imzalayan spordaki en son büyük isim oldu. Futbol kulübü, kripto türevleri borsası OKX’i sponsor olarak kabul etti. Bu İngiltere’de büyük yankı uyandırdı. 

Forbes tarafından paylaşılan haberde kulüp, kripto borsası ile çok yıllı bir anlaşma sağladı. Anlaşmanın mali şartları ise henüz açıklanmadı. Mali şartlar bilinmemekle birlikte, yıllık multimilyon dolar aralığında bir anlaşmayı içerdiği düşünülüyor.

Manchester City, büyük bir sponsorluk anlaşmasına imza attı

İngiliz kulübü, 4 milyar dolarlık değerleme ile dünyanın en değerli altıncı futbol kulübü. Buna ek olarak, İngiltere’deki en üst düzey futbol ligi olan İngiltere Premier Ligi şampiyonu.

Kulübün sponsoru olarak, kripto para borsası  kulübün hem erkek hem de kadın takımlarında ve espor operasyonlarında promosyon slotları olacak. Kripto borsasının markası, hem Manchester City mekanlarında, hem de 55.000 kişilik Etihad Stadyumu’nda ve 7.000 kişilik Akademi Stadyumu’nda sergilenecek. 

İki ortak gelecekteki projelerde daha fazla işbirliği yapacak. Bu da her iki taraf içinde getirisi iyi olacak bir anlaşma. Eskiden OKEx olarak bilinen OKX, işlem hacmi açısından ikinci en büyük kripto türev borsasıdır. 100’den fazla ülkede faaliyet gösteren borsa, 2017 yılında Star Xu tarafından kuruldu.

financemagnates


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin