Balinalar hücum etti! OmiseGO, REQ ve LINK’te neler oluyor? İşte nedenleri
Balinalar hücum etti! OmiseGO, REQ ve LINK’te neler oluyor? İşte nedenleri

Balinalar, unutulmaya yüz tutmuş 3 eski altcoin’e saldırmaya başladı! Neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – WhaleStats izleme hizmetine göre, Ethereum balinaları, REQ, LINK ve OmiseGo gibi varlıklar da dahil olmak üzere 2017’de popüler olan kripto para birimlerini toplu olarak satın almaya başladı.

Ethereum ağındaki en büyük balinalardan biri olan “Light”,  “eski tarz” kripto paraların en son satın alımını yaptı. Satın almanın hacmi 2 milyon dolar veya 500.000 OMG tokeni olarak gerçekleşti.

https://twitter.com/WhaleStats/status/1499684875170889732?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1499684875170889732%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fu.today%2Fomisego-req-and-link-heres-why-whales-are-buying-coins-from-2017

Daha önce, varlığın piyasadaki cansız fiyat hareketlerine rağmen anonim balinaların bir milyon değerinde Request Network tokeni satın aldığını bildirmiştik.

Chainlink ise, 2017 döneminden kripto para birimlerini temsil etmesine rağmen, balinalar arasında en çok satın alınan varlıkların başında sürekli olarak görülüyor. OMG ve REQ ile karşılaştırıldığında, kripto para için sürekli olarak oynaklık ve likidite sağlandığından Link’in grafiği daha aktif görünüyor.

Balinalar neden “eski paralar” alıyor?

Hem piyasa hem de ağ içi verilere göre, uzun süredir gündemde olmayan kripto paraları satın almak için temel bir neden yok, ancak aynı zamanda OmiseGo ve REQ gibi varlıklar dibe vurdu ve şu anda ATH’lere yakın işlem görüyor.

Yatırımcılar, volatilite, hacim ve likidite eksikliği nedeniyle, nispeten küçük hacimli dip kripto para birimleri satın alarak fonlarını güvence altına alabilirler, yukarıda belirtilen varlıkların daha fazla düşme olasılığı daha düşüktür ve yeni bir ralliye girme şansları daha fazladır.

Benzer bir strateji kullanarak, birçok balina, Request Network tokeni birkaç gün içinde aniden %450’nin üzerinde ralli yaptığında önemli kârlar elde etti. Ancak büyümenin spekülatif doğası nedeniyle, token büyüme oranlarını koruyamadı ve hızla dibe düştü.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin