Kripto hizmet sağlayıcı BitGo'nun toplam varlıkları 16 milyar doları aştı
Kripto hizmet sağlayıcı BitGo'nun toplam varlıkları 16 milyar doları aştı

Kripto hizmet sağlayıcı BitGo’nun toplam varlıkları 16 milyar doları aştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yatırımcıları arasında Galaxy Digital Ventures, Goldman Sachs ve Valor Equity Partners’ın da bulunduğu kripto hizmet sağlayıcı BitGo, Çarşamba günü gözetimine aldığı dijital varlıkların ilk kez 16 milyar doları aştığını  duyurdu.

Kripto şirketi BitGo’nun toplam varlıkları 16 milyar doları geçti

Resmi bir basın açıklamasında BitGo, kurumsal yatırımcıların “saklama, ticaret ve borç verme için” dijital varlıklarla etkileşime geçmeye çalıştıklarını söyledi.

CEO Mike Belshe yaptığı açıklamada şu sözleri kullandı:

Pandeminin ekonomik etkisinin yanı sıra Bitcoin’in olağanüstü performansının bir sonucu olarak kurumsal yatırımcılardan benzeri görülmemiş bir ilgi ile karşı karşıyayız.

2013 yılında dijital cüzdan hizmeti olarak kurulan BitGo, kurumsal yatırımcılar için likidite, saklama ve güvenlik çözümleri sağlamak için genişledi. Şirket, tüm küresel Bitcoin (BTC) işlemlerinin %20’sinden fazlasını tek başına işlediğini ve 300’den fazla dijital varlığı desteklediğini iddia ediyor.

PayPal’ı satın alma iddiaları

BitGo birkaç ay önce anonim kaynakların Bloomberg’e şirketin PayPal Inc.’in satın alma hedefi haline geldiğini söyledikten sonra manşetlere çıkmıştı. Her iki şirketin temsilcileri bu konuda yorum yapmayı reddetti.

Bitcoin’in dijital altın anlatısı yeni yatırımcıları çekmeye devam ederken, kurumsal düzeyde kripto talebi bu yıl artıyor. Grayscale, PayPal, MicroStrategy, Ruffer Investment Group ve MassMutual gibi şirketler benimseme sürecinin merkezinde yer alıyor.

Bu haftanın başlarında bildirdiğimiz gibi, Anthony Scaramucci’nin milyarlarca dolarlık hedge fonu SkyBridge Capital, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile yeni bir Bitcoin fonu başlatmak için resmi evraklar sundu.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin