Dolara güvenmediler, 150 milyon dolarlık Bitcoin aldılar: Hisseleri yüzde 8 fırladı!
Dolara güvenmediler, 150 milyon dolarlık Bitcoin aldılar: Hisseleri yüzde 8 fırladı!

Durmuyorlar: Kurumsal Bitcoin alımları son gaz devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin fiyatı 24.000 doları aşmak için mücadele ederken sağlıklı bir şekilde 23.000 doların üzerinde kalmayı da sürdürüyor. Popüler kripto para borsası Coinbase’teki çıkışlar, kurumların BTC almaya devam ettiğini gösteriyor.

Coinbase Pro’dan 12.000 BTC’lik çıkışlar görüldü

Zincir analiz veri firması CryptoQuant, profesyonel ticaret platformu Coinbase Pro’nun en az iki 12.000 BTC’lik işlem gördüğünü ortaya çıkardı.

Borsa dışındaki bu büyük işlemler, kurumların Bitcoin satın aldığını gösteriyor. CryptoQuant CEO’su Ki Young Ju, sosyal medyada fonların “gözetim benzeri cüzdanlara” taşındığını ve potansiyel olarak müşteriler için tezgah üstü anlaşmalar yaptıktan sonra borsanın kurduğu soğuk cüzdanlar olabileceğini tahmin etti.

Bunlar BTC satın alan kurumlar olsaydı, blok ödülü yarıya düştüğü için piyasaya giren yeni BTC oranı yavaşla ve hacim dikkat çekici hale geldi. Kasım ayında madenciler blok ödüllerinde 28.000 BTC’nin biraz altını yakalamıştı.

Bu, bazılarının daha fazla fiyat hareketine yol açacağına inandığı bir arz sıkışıklığı anlamına geliyor. Bunun da ötesinde, en büyük kripto para birimi varlık yöneticisi Grayscale Investments, bir hafta içinde yönetim altındaki varlıklarına 3,4 milyar dolar ekleyerek toplamı 16,4 milyar dolara çıkardı.

SEC davası Bitcoin için işleri değiştirdi: Mt Gox da değiştirebilir

Amiral gemisi kripto para birimine yönelik kurumsal talep, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından Ripple aleyhine açılan dava da dahil olmak üzere piyasayı olumsuz etkileyen birkaç faktörle tezat oluşturuyor.

The Wall Street Journal’a göre davanın merkezinde XRP’nin kayıtlı olması gereken bir menkul kıymet olup olmadığı tartışması söz konusu. Ripple, XRP’yi bir menkul kıymet olarak kaydetmediğinden düzenleyici, yatırımcıların yeterli bilgiye sahip olmadığını ve bu nedenle davalıların haksız bir durumda olduğunu savunuyor.

Piyasa ayrıca fonların Mt Gox alacaklılarına dağıtımını bekliyor. Bu alacaklılar, BTC’lerini almak için yıllarca bekledikten sonra fonlarını piyasada satıp hayatlarının bu bölümünü kapatabilirler. Bu da piyasada 140.000 BTC’nin satılmasıyla sonuçlanabilir ve büyük dalgalanmalarla karşılaşabiliriz.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin