Kripto borsaları, Ukrayna’nın yasaklama çağrısına yanıt verdi

Kripto borsaları, Ukrayna’nın yasaklama çağrısına yanıt verdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ukrayna, Rusya’yı ekonomik çöküntüye sokmak için alternatif tüm yolları deniyor. Yardım çağrıları ise karşılıksız kalmıyor. Son olarak Ukrayna kripto borsalarından yardım talebinden bulundu. Kripto borsaları yardım talebine farklı yanıtlar verdi. Detaylar haberimizde… 

Pazar günü Ukrayna, Moskova’nın platformu son ekonomik yaptırımları yıkmak için kullanabileceğine dair artan spekülasyonlar arasında Rusya ve Beyaz Rusya ile bağlantılı adresleri engellemek için büyük kripto borsalarından talepte bulundu. Ancak talep kripto topluluğu tarafından eleştirilere maruz kaldı.

Ukrayna’nın kripto borsalarından talebi farklı yorumlandı

Ukrayna Başbakan Yardımcısı ve Dijital Dönüşüm Bakanı Mykhailo Fedorov,  Pazar günü kripto borsaları hedef alarak bir talepte bulundu. Bunun için bir tweet attı. Fedorov,

“Tüm büyük kripto borsalarından Rus kullanıcılarının adreslerini engellemelerini istiyorum. Sadece Rus ve Belaruslu politikacılarla bağlantılı adresleri dondurmak değil, aynı zamanda sıradan kullanıcıları sabote etmek de çok önemli.”

Ukrayna’nın kripto borsalarından talebi farklı yorumlandı

Fedorov’un yorumları, çoğu uluslararası platformdan engellendi. Rusya’nın kriptoyu uluslararası ticareti finanse etmek için kullanabileceğine dair artan endişeler arasında geldi. Ülke, toplam piyasa değerinin yaklaşık %12’sini temsil ediyor. Rusya, dünyanın en büyük kripto sahiplerini ülkesinde barındırıyor.

Kraken ve Binance açıklama yaptı

Kraken ve Binance açıklama yaptı

Kraken CEO’su Jesse Powell, Rusya’nın Ukrayna’yı işgalini göz önünde bulundurarak bu duyguya saygı duyuyor. Ancak, Rus kullanıcıları engellemeyeceğini belirtti. Kraken, Rusya’daki en büyük kripto platformlarından biri.

Wall Street Journal’ın haberine göre, dünyanın en büyük kripto borsası Binance, Batı tarafından kara listeye alınan varlıklara karşı harekete geçtiğini ve masum kullanıcılara olan etkiyi en aza indirdiğini söyledi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin