Ukrayna’ya kripto bağışları çığ gibi büyüyor!

Ukrayna’ya kripto bağışları çığ gibi büyüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto topluluğu, savaşın ortasında Ukrayna’ya yardım etmeye devam ediyor. Rusya-Ukrayna arasında devam eden savaş sivilleri de etkiliyor. Topyekün mücadelesini sürdüren Ukrayna için dünya çapında yardım kampanyaları başlatıldı. Özellikle kripto bağışları fazlasıyla dikkat çekiyor. Yapılan son yardımları ise Binance açıkladı. İşte o rakamlar… 

Kripto topluluğu, dijital varlık bağışları yolunda Ukrayna’ya destek göstermek için daha önce hiç olmadığı gibi bir araya geliyor. Kripto, bankalara ve yavaş, pahalı ve genellikle kısıtlı ve izlenen geleneksel para transferi yöntemlerine göre bir dizi avantaj sunduğundan, bağış toplama ve bağışlar için tercih edilen yöntem olarak karşımıza çıkıyor.

Ukrayna hükümeti, kripto topluluğunu hafta sonu sosyal medyada bir dizi çağrıda destek sözü vermeye çağırdı. Başbakan Yardımcısı ve Dijital Dönüşüm Bakanı Mykhailo Fedorov Cumartesi günü kripto bağışları için üç adres yayınlamıştı.

Kripto bağışları, topluluk tarafından çabuk benimsendi

Kripto bağışları, topluluk tarafından çabuk benimsendi

Kripto topluluğu, Ukrayna’nın çağrılarına kulak verdi. Hem bireysel hem kripto para borsaları harekete geçti. İlk adım ise Binance’dan geldi. Lider kripto borsası, 10 milyon dolarlık bağış ile katkıda bulundu. Şirket tarafından dün şu şekilde açıklama yapıldı: 

“Bağış, Ukrayna ve komşu ülkelerde yerinden edilmiş çocukları ve aileleri desteklemek için UNICEF, UNHCR, BM Mülteci Ajansı, iSans ve muhtaç insanlar da dahil olmak üzere hali hazırda sahada olan büyük hükümetler arası kuruluşlar ve kar amacı gütmeyen kuruluşlar arasında paylaştırılacaktır.” 

Kripto bağışları, topluluk tarafından kısa süre içinde yanıt buldu. Kripto topluluğu, Rus işgalinin geçen hafta başlamasından bu yana neredeyse 19 milyon dolarlık dijital varlık bağışı yaptı.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin