JP Morgan desteğini alan MANA güne yüzde 10 artışla başladı

JP Morgan desteğini alan MANA güne yüzde 10 artışla başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberMetaverse trendi 2022 yılında büyük bir yatırımla devam ediyor. Kurumsal şirketler bu alanda hem hizmet verebilmek hem ekosistemin bir parçası olmak adına kıyasıya yarışıyor. Hatırlayacağınız üzere ilk Meta kavramı 20221 yılının sonlarında olmuştu. Facebook’un kurucusu Zuckerberg, artık şirketlerinin Meta olacağını açıklamıştı. Sadece bunla kalmayıp bu evrenin yegane hakimi olmak istemişti. Fakat her şey o kadar kolay değil. Çünkü birden fazla rakibi var. Bunlardan biri de MANA.

Facebook, Metaverse adımını ilk resmi olarak atsa da kripto dünyasında bilinen bir teknoloji. Bu yüzden bu ekosisteminin tekeli olması biraz zor olabilir. Öyle ki kurumsal yatırımıcılar farklı projeleri de tercih ediyor. Son olarak dün JP Morgan yaptığı açıklamada Metaverse alanında bir yatırım yaptıklarını duyurdu. Bunun için ise kripto dünyasının en çok bilinen Meta projesi Decentraland’ı tercih etti. 

Blockchain teknolojisiyle desteklenen sanal bir dünya olan Decentraland, kullanıcıların arazi satın almasına ve sıfırdan varlık yaratmasına olanak tanır. Ayrıca odalar, binalar ve hatta bütün şehirler yaratmalarını sağlar.

MANA, dün gelen haberin ardından yüzde 10’luk tepki verdi

MANA, dün gelen haberin ardından yüzde 10’luk tepki verdi

Bankacılık devi JP Morgan, Metaverse’e büyük bir oyuncu olarak katılıyor.ABD’deki en büyük banka, Decentraland’da bir sanal salon açarak yerel token MANa fiyatını %10 artırdı. JP Morgan, oyunun Tokyo Harajuku alışveriş bölgesinin sanal bir versiyonu olan Metajuku bölgesinde, Onyx salonunu açtı.

Bu gelişmelerin ardından varlık 16 Şubat Çarşamba gününe iyi bir başlangıç yaptı. Sabah saatlerinde 3 dolar seviyelerinde dolaşan MANA, öğlene doğru 3,30 dolar bölgesini geçti. Hatta anlık 3.40 seviyesini zorladı.

Market değeriyle 29. sırada yer alan MANA, en çok yatırım alan Metaverse coinlerinin başında geliyor. Son 24 saat içinde 1 milyar doların üzerinde de hacim girişi oldu.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin