JPMorgan “Metaverse Fırsatları” raporunda dikkat çeken 1 trilyon dolarlık öngörü!
JPMorgan “Metaverse Fırsatları” raporunda dikkat çeken 1 trilyon dolarlık öngörü!

JPMorgan “Metaverse Fırsatları” raporunda dikkat çeken 1 trilyon dolarlık öngörü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Wall Street yatırım bankası JPMorgan, Metaverse’e yönelik önemli bir rapor yayınladı ve tahminlerde bulundu. JPMorgan Chase, bu hafta sanal dünyaları ve bankanın onlarda öngördüğü sınırsız fırsatları inceleyen “Metaevrende Fırsatlar” başlıklı bir rapor yayınladı.

Dev banka, küçük büyük şirketlerin Metaverse evrenine girdiğini görüyor. Şu anda her yıl sanal ürünlere 54 milyar dolar harcandığını ve bunun müziğe harcanan miktarın neredeyse iki katı olduğunu bildiriyor.

Dev banka Metaverse’in her şeyi kapsayacağı ve önümüzdeki birkaç yıl içinde trilyon dolarlık bir pazar haline geleceği konusunda cesur bir tahminde bulundu. Raporda şu ifadelere yer verildi:

“Metaverse, önümüzdeki yıllarda her sektöre bir şekilde sızacak ve piyasa fırsatının yıllık 1 trilyon doların üzerinde olduğu tahmin ediliyor.”

JPMorgan ve  Metaverse

Dev banka Metaverse büyümesi için kullanıcıların sanal ve fiziksel olmak üzere iki dünya arasında bağlantı kurmasını olanak sağlayacak “sağlam ve esnek bir finansal ekosistemin” gerekli olduğunu belirtti.

Ödemelere ve finansal altyapıya yaklaşımımız, bu birlikte çalışabilirliğin büyümesine izin vereceğini söylüyor. Rapor, mevcut oyun dünyalarının nüfus, GSYİH, oyun içi para birimi ve dijital varlıklar gibi küresel ekonomiye paralel unsurlara sahip olduğunu belirtmeye devam etti. Yatırım bankası bunun bir parçası olmak istiyor. Sınır ötesi ödemeler, döviz, finansal varlık yaratma, ticaret ve saklama konusundaki temel yetkinliklerinin Metaverse’de “önemli bir rol” oynayabileceğini de ayrıca belirtti.

Bu yazı ilk olarak “cryptopotato.com” sitesinde yayınlandı.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin