Dünyaca ünlü oyun şirketi Ubisoft, Blockchain oyunları dünyasına adım atıyor
Dünyaca ünlü oyun şirketi Ubisoft, Blockchain oyunları dünyasına adım atıyor

Dünyaca ünlü oyun şirketi Ubisoft, Blockchain oyunları dünyasına adım atıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Video oyunu devi Ubisoft, Blockchain oyunları dünyasına çarpıcı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Şirketin Animoca Brands’e fon sağladığı ve CFO’sunun teknolojiyi bir “devrim” olarak nitelendirdiği belirtiliyor.

Ubisoft nedir?

Ubisoft, Assassin’s Creed ve Far Cry gibi son derece popüler birçok dizinin arkasında olan bir Fransız video oyunu geliştiricisidir.

Şimdi şirket, Blockchain oyun dünyasına girmekle de ilgileniyor ve sektördeki liderlerden biri olan Animoca Brands’e yatırım yaparak ilk adımı atmış durumda.

Animoca Brands’ın projeleri arasında Revv Racing, Revv Motorsport ve yakında çıkacak olan Formula E: High Voltage yer alıyor. Bu oyunlar, oyuncuların NFT öğelerini toplamasına ve sahip olmasına izin vermek için REVV tokenini kullanıyor.

Blockchain dünyasına girmek istiyorlar

IGN’den gelen bir rapora göre Ubisoft, ikinci çeyrek kazanç raporunda bu yeni oyun türleriyle ilgili hedeflerinden bahsetti.

Raporda CFO Frédérick Duguet, Blockchain teknolojisini bir “devrim” olarak nitelendirdi. CEO Yves Guillemot şirketin hem Blockchain şirketlerine yatırım yapmayı hem de kendi oyunlarını yapmayı planladığını söyledi.

Duguet’in açıklaması şu şekilde:

Blockchain, daha fazla oyuncunun gerçekten içerik kazanmasını, kendi içeriğine sahip olmasını sağlayacak daha fazla kazan-kazan sağlayacak ve endüstriyi oldukça büyüteceğini düşünüyoruz. Blockchain kullanan birçok küçük şirketle çalışıyoruz ve bunun endüstriyi nasıl etkileyebileceği konusunda iyi bir bilgi birikimine sahip olmaya başladık ve buradaki kilit oyunculardan biri olmak istiyoruz.

Gelecekte teknolojiyi Assassin’s Creed, Far Cry ve Watch Dogs gibi Ubisoft’un temel dayanak noktalarına entegre edilmiş şekilde görmemiz mümkün.

NFT’ler ve Blockchain son zamanlarda daha popüler hale geldiğinden, çevresel etkisi ile ilgili olarak da incelemeler yapılıyor. Duguet, “çevreler üzerindeki etkiyi” öğrenmenin önemine dikkat çekiyor ve şirketin bu alanı keşfetmenin henüz erken aşamalarında olduğunu söylüyor.

Bu ayın başlarında, en popüler PC oyun mağazası Steam, platformda Blockchain ve NFT oyunlarının yasaklandığını belirten bir bildiri yayımladı. Rakibi Epic Games Store ise bunun yerine teknolojiyi açık kollarla keşfetmek isteyen geliştiricileri memnuniyetle karşılayacağını duyurdu.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin