Helium, 5G ağ kapsamını genişletmek için DISH ağıyla ortaklık kurdu
Helium, 5G ağ kapsamını genişletmek için DISH ağıyla ortaklık kurdu

Helium, 5G ağ kapasitesini genişletmek için DISH ağıyla ortaklık kurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bu yılın başlarında Helium, blok zincirinde çalışan ikinci lider kablosuz ağ olarak hizmet verecek olan 5G ağının lansmanını duyurdu. Bu ağı genişletmek için Helium, DISH ile işbirliği yapacağını duyurdu.

DISH, telekomünikasyon alanında lider firmalardan biridir. Duyuru, DISH’in blockchain alanındaki yeniliklere ve bu sektörde de mevcut olan yeniliklere açık olduğunu belirtti. Bu iki firma arasındaki ortaklıklar hem işletmeler hem de müşteriler için faydalı olması bekleniyor.

DISH ile Helium ortaklığı

Helium, bu yeni hizmetin nasıl çalışacağının ayrıntılarını açıkladı. Kullanıcıların bu platformun desteklediği ağ teşviklerinden ve altyapıdan yararlandığı DISH, FreedomFi ve Gigsky gibi Helium 5G ortakları sayesinde yakın zamanda hizmete sokacak ve yakında komşunuzdan 5G’yi alabileceğinizi garanti ediyor.

Helium ayrıca bu haberin 5G ağına giden yolda devrim niteliğinde olacağını da sözlerine ekledi. Firma ayrıca bu ortaklığın firmanın Helium 5G ile elde edilebileceklerin sınırlarını test etmesini sağlayacağını belirtti.

2021, Helium ağı için yoğun bir yıl oldu. Geçen yıl boyunca bu ağ, küresel olarak yaklaşık 93.561 kullanıcı tarafından yönetilen 256.000’den fazla bireysel işleme ulaştı.

Bu yılın başlarında Helium topluluğu DISH ile bu ortaklığa girişti. Topluluk ayrıca Helium’un akıllı telefonlar, tabletler ve dizüstü bilgisayarlarla uyumlu olmasını sağlamak için FreedomFi ile başka bir ortaklığa girdi. Yapılan bu yeni ortaklıkların ağın erişimini artırması bekleniyor ve önümüzdeki yıl içerisinde Helium coin, güçlü bir fiyat artışı yaşayabilir ve ATH seviyeleri oluşturabilir.

 

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin