Donald Trump kripto paraları sevmediğini açıkladı
Donald Trump kripto paraları sevmediğini açıkladı

Bir sen eksiktin! Donald Trump, kripto paraları “hiç” sevmiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD’nin eski başkanı Donald Trump, kripto paralar konusundaki olumsuz tutumunu yineledi. Trump, kripto paraların çok tehlikeli olduğunu söyledi.

Trump: “Kripto paraları hiç sevmedim”

Bu hafta başlarında Fox Business’tan Maria Bartiromo’ya verdiği röportajda Trump, duygularını paylaştı. Eşi Melania Trump’ın NFT projesi sorulan eski başkan, “harika bir hayal gücüne sahip olduğu için projenin harika olacağını” söyledi.

Kripto para alanına bakış açısı hakkında da konuşan Trump, şunları söyledi:

Kripto paraları hiç sevmedim çünkü dolara sahip olmayı seviyorum. Hiçbir zaman büyük bir kripto hayranı olmadım ama giderek büyüyor ve kimse bu konuda bir şey yapmıyor. Para birimimize dolar denmesini istiyorum.

Donald Trump, kripto paralar konusundaki olumsuz tutumunun, dünyanın daha önce hiç görmediği bir patlamaya dönüşebilecek diğer para birimlerini benimsemek istemediğinden kaynaklandığını da sözlerine ekledi. Trump ayrıca kripto para birimlerinin yükselişinin büyük teknoloji patlamasını “bebek işi” gibi göstereceğini belirtti.

Ben para olmayan, değeri oldukça değişken olan Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin hayranı değilim. Düzenlenmemiş kripto varlıkları, uyuşturucu ticareti ve diğer yasa dışı faaliyetler de dahil olmak üzere yasa dışı davranışları kolaylaştırabilir.

Melania Trump, NFT projesi başlattı

Daha önce Beyaz Saray İletişim Direktörü olarak da çalışan ve şimdilerde bir kripto savunucusu olarak bilinen Anthony Scaramucci, danışmanların bu tweet’i Trump için kripto konusunda bir duruş sergilemesini sağlamak için hazırladığını savundu. Bu tweet artık yayında değil çünkü Twitter bu yıl Ocak ayında Trump’ın hesabını komple kapattı.

Trump kripto paralar konusundaki eleştirel duruşunu sürdürürken, Melania Trump geçen hafta Solana Blockchain’inde bir NFT projesi başlattı. “Melania’nın Vizyonu” olarak adlandırılan NFT projesi 16 Aralık’ta yayına girdi ve 31 Aralık’a kadar satın alınabilecek.

Bu yazıyı kaçırmayın: Çok ucuz ve yüksek potansiyelli 4 Metaverse coin

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin