Yüksek potansiyelli 4 Metaverse coin
Yüksek potansiyelli 4 Metaverse coin

Çok ucuz ve yüksek potansiyelli 4 Metaverse coin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Metaverse paraları, kripto para alanını kasıp kavurmaya devam ediyor. Pek çok kişi bu yeni kripto paralardan faydalanarak kazanç sağlamak istiyor. Bu yazıda uzun vadeli potansiyele sahip 0,01 doların altında fiyatlı 4 Metaverse coin’inden bahsedeceğiz.

1- Ufo Gaming (IFI): 0,000024 dolar

UFO Gaming, vizyonu geleneksel oyunlarla Blockchain teknolojisi arasında köprü kurmak olan Ethereum üzerine kurulmuş merkezsiz bir oyun platformudur.

UFO Gaming, Dark Metaverse’lerinde kullanılan yerel yardımcı program tokeni olan UFO kripto para birimine sahiptir. UFO Gaming’in Metaverse’indeki her gezegen, benzersiz bir oyun seti içerecek ve oyuncuların NFT’ler aracılığıyla arazi parçaları satın almalarına izin verecek.

UFO Gaming ile ilgili en son gelişme, 16 Aralık’taki KuCoin listelemesi. Kullanıcılar artık USDT kullanarak KuCoin üzerinden UFO satın alabilirler.

KuCoin, token listeleme söz konusu olduğunda nispeten seçici olan önemli bir borsa olduğundan, son KuCoin listelemesi UFO Gaming’in bu haftaki yükseliş ivmesinin büyük bir nedeni.

Şu anda UFO Gaming, son 24 saatte 22 milyon dolarlık işlem hacmiyle 0,000024 dolardan işlem görüyor. Piyasa değeri 609 milyon dolar olan 25,7 trilyon UFO tokeni var.

UFO’yu KuCoin, Uniswap, Gate.io, MEXC, LBank, 0x Protocol, ShibaSwap ve daha fazlasından satın alabilirsiniz.

2- Starlink (STARL): 0,000037 dolar

Starlink, gerçekten merkezsiz olan ilk Metaverse’i inşa etmek istiyor. Kendisini ilk topluluğa ait merkezsiz sanal proje olarak tanımlıyor. STARL, Ethereum üzerine kurulu ve Starlink Ekosistemi için yönetim tokeni olarak hizmet veriyor.

STARL, kullanıcıların Uydular, Uzay Aracı ve Araziler gibi sanal öğeleri satın almalarına, satmalarına ve takas etmelerine olanak tanır. Kullanıcılar şu anda MetaMask’e kaydolabilir ve Starlink’te ücretsiz bir profil oluşturabilir. Ne yazık ki, Starlink için en ucuz ürünler yaklaşık 40.000 $’a mal oluyor ve bu oldukça büyük bir yatırım.

STARL, dolaşımdaki 9,9 trilyon arz ile toplam 10 trilyon arza sahiptir. Yazma sırasında, Starlink’in piyasa değeri 373 milyon dolar.

Starlink tokenini OKEx, Gate.io, Uniswap, ShibaSwap ve daha fazlası dahil olmak üzere birkaç borsada satın alabilirsiniz. ABD’deki kullanıcılara STARL ticareti yapmak için Uniswap’ı kullanması öneriliyor.

3- Radio Caca (RACA): 0,00281 dolar

Radio Caca, Maye Musk’ın özel NFT yöneticisidir. RACA, Evrensel Metaverse için yerel tokendir. USM metaverse, kullanıcıların arazi sahibi olabileceği, mülkleri üzerinde mağazalar inşa edebileceği ve çeşitli oyunlar oynayabileceği veya oluşturabileceği bir 3B gezegen dünyasıdır.

Radio Caca aynı zamanda dünyanın her yerinde internete bağlı bireyler tarafından işletilen merkezsiz bir organizasyondur (DAO).

Bu haber yazılırken RACA, 24 saatlik 123 milyon dolarlık işlem hacmiyle 0,002809 dolardan işlem görüyor. Piyasa değeri 510 milyon dolar, dolaşımdaki arz 181,85 milyar dolar.

RACA’yı Poloniex, Gate.io, PancakeSwap, MEXC ve daha fazlasında çeşitli ürünlerde satın alabilirsiniz. ABD’deki kullanıcılar için, GEO kısıtlaması olmadan düşük ücretler sunduğu için PancakeSwap en iyi seçenek.

4- Insure Defi (SURE): 0,0096 dolar

inSure DeFi, kendisini staking gücüne sahip, dünyada bir ilk olan DeFi sigorta sistemi olarak tanımlıyor. Amacı, kripto dünyasına istikrar ve koruma sağlayarak yatırımcıların dolandırıcılıklardan ve ciddi devalüasyonlardan kaçınmasına yardımcı olmak.

Bunu kripto portföyünüz için bir sigorta poliçesi olarak düşünün. inSure DeFi, platform DeFi Metaverse platformlarına sigorta sağlayabildiği için Metaverse tokeni olarak sınıflandırılıyor.

InSure DeFi, hem Ethereum hem de Binance Smart Chain’de yaşayan ve platformda yerel kripto para birimi olarak hareket eden SURE adlı çok zincirli bir token içerir.

inSure, portföyünüz için çok çeşitli teminatlar sunar. 1000 dolara kadar olan boyutlar için kullanıcılar, şu an 24 dolara denk gelen 2.500 SURE karşılığında bir sigorta satın alabilirler. Teminatlar, 500.000 SURE için 140.000 dolara kadar çıkıyor. Bu da yaklaşık olarak 4.800 $’a denk geliyor.

Genel olarak, inSure, dolandırıcılıklara ve ciddi devalüasyonlara karşı daha fazla koruma arayan yatırımcılar tarafından kullanılması gereken harika bir kavram.

Bu haber yazılırken SURE, 24 saatlik işlem hacmi 1,4 milyon dolar ile 0,0096 $’dan işlem görüyor. SURE, 26.79 milyar tokenlik dolaşım arzı ile 257 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip.

SURE’u Uniswap, PancakeSwap, QuickSwap ve daha fazlasından satın alabilirsiniz.

themerkle


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin