featured
Coinmarketcap bozuldu: Ethereum ilk sırada, Bitcoin 201. sıraya düştü! İşte tüm yaşananlar

Coinmarketcap bozuldu: Ethereum ilk sırada, Bitcoin 201. sıraya düştü! İşte tüm yaşananlar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en çok ziyaret edilen kripto para sitelerinin başında gelen Coinmarketcap’te bugün ilginç bir hata meydana geldi.

Veriler altüst oldu

TSİ 16.53 itibarıyla Coinmarketcap’e giren kullanıcılar ilk olarak toplam piyasa değerinin %91’den fazla düştüğünü görüyor. Sitedeki verilere göre kripto para piyasa değeri şu anda 140 milyar dolar seviyesinde.

Bitcoin baskınlığı %522,4 ve Ethereum baskınlığı %231,1 olarak gösteriliyor. Bunun algoritmik bir hata olduğu düşünülüyor zira piyasa bunun olması zaten imkansızken matematiksel olarak da böyle bir oranın meydana gelmesi olası değil.

Fiyatlarda değişiklik gözlemlenmedi

Ekiplerimiz tarafından sitede gerçekleştirilen ilk gözlemlerde, kripto paraların fiyat listesinde herhangi bir olağan dışılık söz konusu değil. İlerleyen saatlerde konuyla ilgili detayları siz değerli okuyucularımızla paylaşmaya devam edeceğiz.

TSİ 15.00 civarında Twitter üzerinden paylaşılan görsellerde Ethereum’un ilk sıraya yükselmiş olmasının yanı sıra Bitcoin’in 201. sıraya kadar düşmüş olması dikkat çekti.

Bu süre zarfında kullanıcılarımızın takiplerini Coinmarketcap yerine sitemizden yapmasını öneriyoruz. Canlı kripto para takibi için buraya tıklayabilirsiniz.

Ayrıntılar geldikçe bilgi vermeyi sürdüreceğiz.

Baskınlık seviyeleri matematiksel olarak imkansız noktalara geldi

Sitede Bitcoin baskınlığı %500’ün üzerine çıkarken Ethereum baskınlığı ise %200’ün üzerinde gösteriliyor.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin