Shiba Inu için dönüm noktası olabilecek güncellemeler açıklandı! İşte detaylar
Shiba Inu için dönüm noktası olabilecek güncellemeler açıklandı! İşte detaylar

Shiba Inu için dönüm noktası olabilecek güncellemeler açıklandı! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugün düzenlenen soru-cevap oturumunun ardından Shiba Inu, yakın gelecekte açıklanacak bir dizi önemli güncellemeyi paylaştı.

ShibaGuruAMA’ya göre, bugün Watcher Guru tarafından düzenlenen etkinliğe Discord moderatörü Queenie ve oyun geliştiricisi William Volk, Shiba Inu baş geliştiricisi Shytoshi Kusama gibi en iyi Shiba meraklıları katıldı.

Shiba Inu ekibi, SHIB için kripto para biriminin toplam arzını azaltacak bir yakma portalı başlatacağını söyledi. Ekibe göre, yakma portalı yaklaşmakta olan ShibaSwap 2.0’da yer alacak.

Shiba Inu, SHIBArmy’yi 1 katrilyon SHIB toplam arzı için %90’lık bir yanma beklememeye çağırırken, ekip yaklaşmakta olan girişimin köpek temalı kripto para biriminin işlerliğini daha da artıracağını söyledi.

“Platformun kullanım oranıyla birlikte yanma oranını artırmak istiyoruz. Bu platformu kullandıkça arzı yavaş yavaş azaltmakla ilgil yeni bir yardımcı programdır.”

Shiberse arazi satışı

Ekip, Shibarmy için yaklaşmakta olan girişimlerinin bir parçası olarak, Shiba Inu metaverse’ü olan Shiberse’te99.000 arsa arazi mülkü piyasaya süreceğini açıkladı.

Duyuruya göre, ilk aşamada Leash sahipleri için toplam 35.000 adet arazi sunulacak, diğer araziler ise sonraki aşamalarda herkesin alımı için serbest bırakılacak.

Özellikle, arazi satışı, 0,2 ETH ile 1 ETH arasında değişen fiyatlarla bir teklif verme sistemi kullanacak. Archangel, mülk köpek parkına ne kadar yakınsa, arazinin o kadar pahalı satılacağını söyledi.

Shiba Inu oyunu

Volk, konuşması sırasında, yaklaşmakta olan Shiba Inu oyununun insanların alışık olduğu normal kart oyunları gibi olmayacağını yineledi.

“Bunun sadece mevcut bir oyunun klonu olmadığını netleştirmek istiyorum. Tahsil edilebilir kart oyunları gerçekten benzersizdir. Bu konuda çok ilginç olan bir şey, çok sürdürülebilir bir ekonomiye sahip olmasıdır. Hem mobil hem de Blockchain oyununu içeriyor.”

Volk, yaklaşan tüm girişimlerin ayrıntılarını topluluğa vermeyi planlamayan Queenie, Shiba Inu takma adlı kurucusu Shytoshi Kusama’nın kendisine önümüzdeki günlerde sonsuza kadar hatırlanacak önemli bir duyurunun yapılacağını söylediğini de açıkladı.

Shiba Inu sürekli gelişebilecek

Shiba Inu, projenin arkasındaki ekip kripto para birimi için daha fazla fayda yaratmaya devam ederken, merkezsiz ekosistemi derinlemesine araştırıyor.

Başlangıçta ilk köpek temalı kripto para birimi Dogecoin’i (DOGE) devirmek için yaratılmış olmasına rağmen, Shiba Inu son birkaç ayda dünyaya artık sadece bir memecoin olmadığını gösterdi ve bu unvanı sürekli olarak reddetti.

Son birkaç ayda, Shiba Inu, diğerleri arasında ShibaSwap adlı merkezsiz bir kripto para borsası olan Shiboshi adlı, NFT’sini piyasaya sürdü.

Proje ayrıca SHIB, Shiboshi, ShibaSwap ve Shiberse dahil olmak üzere sayısız projelerin tümüne ev sahipliği yapacak bir katman 2 blok zinciri olan Shibarium’u da geliştiriyor.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin