NFT pazar payı el mi değiştiriyor?

Çin haber ajansı, ülke baskılarına rağmen NFT yayınlamaya kararlı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Asya ülkesinde kriptolarla ilgili yasaklar sürekli gündemde kaldı. Hükümetin sert yaptırımları, piyasayı etkilemişti. Ülke içinde yaşayan yatırımcılarda devletin aldığı kararlardan etkilenmişti. Tüm bu yaptırımlara rağmen ülke içinde mücadelesini sürdüren birileri var. En son Çin haber ajansı baskılara rağmen NFT yayınlama kararı aldı. 

Çin’in resmi haber ajansı Xinhua, geçen yılın tarihi anlarını gösteren fotoğraflardan oluşan bir NFT koleksiyonu yayınlayacak. Devam eden bir kripto baskısının ortasında gelen girişim, kripto para birimlerini de destekleyen teknoloji olan blok zinciri için bir destek olarak görülüyor.

Haber ajansı Xinhua, NFT kararıyla ülkede büyük bir merak uyandırdı. Dünya genelinde fazlasıyla popüler olan NFT’ler Çin’de de kendini gösteriyor. Kripto varlıklar kadar NFT’ler baskı yemese de yine de ülke içinde konuşuluyor. Çin haber ajansı çıkaracağı NFT projeleriyle Çin’de bir ilke imza atabilir.

Çin haber ajansı, dijital koleksiyon oluşturacak

Çin haber ajansı Xinhua, devlete ait bir kurum. Haber ajansı, 2021 yılına ait fotoğraflı haber raporlarını temsil eden bir dijital koleksiyon yayınlamaya hazırlanıyor. Her biri 10.000 kopya ile sınırlı 11 fotoğraftan oluşan seçki 24 Aralık tarihinde yayınlanacak. Xinhua’nın değiştirilemez token teknolojisini kullandığı haber uygulaması olduğu biliniyor. 

Xinhua, Çin Komünist Partisi’nin 100. yıldönümünü anan bir fotoğrafın da yer aldığı koleksiyon, dijital hatıraları basacak. Euronews, Pekin kontrolündeki medyanın geçmişte sanal gerçeklik alanını “yanıltıcı bir kavram” olarak tanımladığını belirtiyor.

Çin haber ajansı, NFT’lerin benzersiz kimlik ve sahiplik bilgilerine sahip olacağını söylüyor. Ayrıca “özel hatıra önemi ve koleksiyon değerini” vurgulayan bir konumu bulanacak.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin