Bitcoin uzmanı, Çin baskıları biterse 2022 yılında BTC hedefini açıkladı!

Bitcoin uzmanı, Çin baskıları biterse 2022 yılında BTC hedefini açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2021 yılında Çin baskıları kripto piyasasında fazlasıyla hissedildi. Bu yılın 3. ve 4. çeyreğinde Çin hükümeti piyasada yeniden baskı kurmuştu. Özellikle piyasanın ciddi düşüş yaşadığı zamanlarda sürekli korku saldı. Yatırımcılar ve ülkeler üzerinde baskı kurarak etkilemek istedi. Ancak kripto dünyası Çin’e boyun eğmedi. Bitcoin uzmanı ise, Çin baskılarının bitmesiyle 2022 yılının daha iyi geçeceğini düşünüyor. 

Bitcoin, büyük ölçüde Asyalı yatırımcılar tarafından sürüklendi. 10 Kasım’da 69.000 $ rekor seviyeye ulaştığından beri kripto para piyasaları keskin bir şekilde düştü. Bu düşüş yılın son ayında da devam etti. Bitcoin uzmanı Samson Mow, dün yaptığı röportajda Çin’in satış baskısı olduğunu yineledi.

Çin hem kripto varlıklarına hem madencilik faaliyetlerine tamamen karşı. Ülke içinde getirdiği yasaklardan dolayı bir hayli fazla tepki çekmişti. Madencilerin çoğunluğu ülke içinden alternatif bölgelere gitmişti.

Bitcoin uzmanı, 2022 yılı için umutlu

Bitcoin uzmanı, 2022 yılı için umutlu

Samson Mow, Çin’den gelen satış baskısının yıl sonundan sonra hafiflemesini ve bunun kripto fiyatlarında bir toparlanmaya yol açmasını bekliyor. Asya çalışma saatlerinde BTC fiyatlarında düşüş eğilimi gösteren bölgeden benzeri görülmemiş miktarda satışla, verilerin bunun nasıl doğru olduğunu gösterdiğine dikkat çekti. 

Kripto piyasaları, son haftalarda içinde 42.000 ila 54.000 $ arasında gördüğü için BTC baskının ortasına düştü. Analistler, Aralık ayı sonuna kadar 100.000 ila 135.000 dolar arasında bir fiyat bekliyordu. Ancak bu artık imkansız.

Son olarak Bitcoin uzmanı Samson Mow’a göre, Çin’den gelen sürekli satış baskısı bu yılın sonundan sonra hafifleyecek. Bu da BTC’yi 100.000 dolar hedefine taşıyabilir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin