Çin dijital para birimi dağıtıyor! Toplam 1,5 milyon dolarlık kampanya
Çin dijital para birimi dağıtıyor! Toplam 1,5 milyon dolarlık kampanya

Çin bu yıl 10.000’den fazla yeni Blockchain firmasını yetkilendirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Küresel olarak çoğu endüstride COVID-19 salgınının etkisine rağmen Çin’deki Blockchain sektörü patlama yaşıyor. Merkezi olmayan veri sağlayıcısı LongHash’a göre bu yıl Çin’de şu ana kadar 10.000’den fazla yeni Blockchain şirketi tescil edildi. 

Henüz 2020’nin yedinci ayında olmamıza rağmen rakamlar 2018 ve 2019 sonra tüm tarihin en yüksek üçüncüsü konumunda.

Blockchain girişimleri kapanıyor

Çin’de toplamda 84.410 kayıtlı Blockchain şirketi var ve bunlardan sadece 29.340’ı faaliyette. Bu girişimlerin çoğu, güneybatı Yunnan Eyaleti ve güneydoğu Guangdong Eyaleti’nde yoğunlaşmıştır.

Bununla birlikte, raporda bu şirketlerin çoğunun yalnızca 5.000 yuan (yaklaşık 717 dolar) ile kayıtlı olduğunu vurguladığından, bu Blockchain girişimlerinin çoğunun küçük sermaye ile kurulduğunu belirtmek gerekir.

Çin 2017’de kripto para alım satımını yasaklasa da Blockchain endüstrisi herhangi bir yavaşlama belirtisi göstermedi ve aksine önemli ölçüde genişledi.

Çin hükümeti on yıllık endüstri planını bu yıl başında devreye sokmuştu. Planda Blockchain inovasyonunu teşvik etmeyi, çeşitli Blockchain işletmelerini büyütmeyi ve birkaç “tek boynuzlu at” yetiştirmeyi öneren özel Blockchain geliştirme fonunda iyileştirmeye gitmişti.

financemagnates


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin