Coinbase'in halka arzı Nisan ayına ertelendi
Coinbase'in halka arzı Nisan ayına ertelendi

Coinbase Wallet, “.crypto” Blockchain alan adları için destek duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en büyük kripto borsasının bir hizmeti olan Coinbase Wallet, “.crypto” alan adlarını, Bblockchain alan adı sağlayıcısı Unstoppable Domains ile entegrasyon yoluyla desteklemeye başladıklarını duyurdu.

Daha önce Huobi ve Trust Wallet da .crypto desteği duyurmuştu

Coinbase kullanıcıları artık uzun adresler yerine bir .crypto alan adı yazarak birbirlerine ödeme gönderebilecekler. Yeni entegrasyonu tanıtan Coinbase Wallet, haziran ayının sonlarında benzer bir özelliği açıklayan büyük kripto borsası Huobi’ye katıldı.

Unstoppable Domains Kurucu Ortağı Brad Kam, Coinbase Wallet’ın, tüm kripto para birimleri için “hepsi bir arada çözüm” sunan ilk platform olduğunu söyledi. Unstoppable Domains’e gör ise Coinbase Wallet; Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve cüzdan tarafından sağlanan diğer para birimlerinde .crypto alanlarını destekleyecek.

“Tüm dünyada bir standart halini alacak.”

Huobi ve Coinbase Wallet’ın yanı sıra, .crypto alanları dünyanın en büyük kripto borsası Binance’in sahip olduğu resmi velayet cüzdanı Trust Wallet tarafından da destekleniyor. Brad Kam şöyle konuştu:

Coinbase, Blockchain alanlarını destekleyerek bu pazarı tek başına kripto ana akımına taşıyor. Blockchain alanları, tüm kripto cüzdanlarının yakın gelecekte kullanacağı bir standart olacak.

2018 yılında kurulan ve Draper Associates ile Boost VC de dahil olmak üzere önemli yatırımcılar tarafından desteklen Unstoppable Domains, bugüne kadar 250.000’den fazla etki alanı kaydettiklerini açıkladı. Firma ayrıca bugüne kadar toplam 4,73 milyon dolar topladı.

Bu arada Meksika’da kripto para ile ödeme dönemi başladı. Detayları buradaki haberimizden okuyabilirsiniz.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin