Bu üç metaverse coin Mart ayında önemli potansiyel taşıyor!
Bu üç metaverse coin Mart ayında önemli potansiyel taşıyor!

Bu üç metaverse coin Mart ayında önemli potansiyel taşıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Metaverse tokenlerine olan ilgi, Facebook’un Meta adıyla yeniden markalaşmasının ardından arttı.  Bazı metaverse kriptoları %10.000’den fazla kazanç elde etti. Ancak bu artış şu an çok farklı. Birçok token en yüksek seviyelerinden %40 veya daha fazla düştü. Yükselmeden önce büyük metaverse oyunlarını kaçıran bazı yatırımcılar, şimdi satın almak için iyi bir zaman olup olmadığını merak ediyor. Bununla birlikte, meta veri deposunun nasıl ortaya çıkacağı ve bu tokenlerin uzun vadede nasıl performans göstereceği konusunda belirsizlikler var. Tüm bunları göz önünde bulundurarak, bu ay takip edilmeye değer üç metaverse coin aşağıda yer alıyor.

  1. Axie Infinity (AXS)

Axie Infinity, geçen yıl oyun tokeni popüler hale geldi. Blockchain oyun modeli, insanların oyun içinde kazandığı ödüllerin oyun dışında da değeri olduğu anlamına gelir. Axie tarafından örneklenen, metaverse’ler ve oyun arasında çok fazla geçiş var. Axie, oyuncuların sevimli Axies ile üretebilecekleri, savaşabilecekleri ve zorlukları tamamlayabilecekleri sanal bir dünyadır.

Oyundaki her Axie, geçen yıl ortaya çıkan kriptonun başka bir yönü olan, değiştirilemez bir token (NFT). Şubat ayında Axie, oyun içi ekonomisinde önemli değişiklikler yaptı. Özellikle Smooth Love Potion (SLP) tokenlerinin üretimini önemli ölçüde azalttı. Değişikliklerden önce, oyun her gün yaktığından dört kat daha fazla SLP üretti ve bu da oyun içi şişmeye yol açtı. Axie, blog yazısının “tam ve kalıcı ekonomik çöküş” olarak tanımladığı şeyden kaçınmak için önemli adımlar attı. Bu değişiklikler, Axie’yi bu ay izlemeye değer kılıyor.

  1. Decentraland (MANA)

Decentraland, piyasa değerine göre en büyük metaverse tokeni olarak piyasada yer alıyor. Bu ay Decentraland ile ilgili ilginç olan şey, 24-27 Mart tarihleri arasında Metaverse Moda Haftası’na ev sahipliği yapacak olması. Sanal podyumda Selfridges, Tommy Hilfiger ve Dolce & Gabbana gibi birçok üst düzey marka yer alacak. Bazı markalar ilk kez metaverse’e giriyor.

MANA için bir önemli gelişme ise J.P. Morgan’ın Metajuku alışveriş merkezinde Onyx Lounge adlı sanal bir alan açması oldu. Bir J.P. Morgan raporu, “Metaverse, önümüzdeki yıllarda muhtemelen her sektöre bir şekilde sızacak ve piyasa fırsatının yıllık 1 trilyon doların üzerinde olduğu tahmin ediliyor” diyor. Decentraland ve Axie Infinity, Şubat ayında kazanç sağlayan birkaç kripto para arasında yer alıyor.

  1. Render (RNDR)

Sanal dünyalara güç sağlayan paralar, meta veri tabanının tadına varmanın tek yolu değil. Render gibi tokenler, metaverse’i heyecan verici bir yer haline getirecek 3D görseller yaratmayı vaat ediyor. Render, dijital yaratıcıların pahalı bilgisayarlar satın almak zorunda kalmadan yüksek kaliteli görseller üretmelerine yardımcı olan merkezi olmayan bir ağ işlevi görüyor. Bunu yapmak için Render, kullanılmayan bilgisayar işlem gücünü paylaşan ve ödül olarak RNDR tokenleri kazanan kişilerden oluşan bir ağa sahiptir. Render, Şubat ayının başında popüler kripto borsası Coinbase’de listelendi, ancak duyuru fiyatına pek etkisi olmadı.

fool


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin