Ukrayna yetkililerinin DOT adresi paylaşmasını istemişti. Bu çağrıya kulak veren yetkililer Wood’un isteğini yerine getirdi.

Ukrayna, DOT adresi paylaştı: Gavin Wood anında 5 milyon dolar yolladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dün paylaştığımız haberde Polkadot kurucusu Gavin Wood, 5 milyon dolar savaş bölgesine yardım yapacağını söylemişti. Ukrayna yetkililerinin DOT adresi paylaşmasını istemişti. Bu çağrıya kulak veren yetkililer Wood’un isteğini yerine getirdi.

Ukrayna’ya giderek daha fazla kripto para bağışı yönlendirilirken, Polkadot’un kurucusu sözünü yerine getirdi. Bu sayede bir başka multi-milyon bağış daha ortaya çıktı. Polkadot kurucusu, Ukrayna’dan kendisine bağış göndermesi için bir DOT adresi vermesini istedi ve bunu yaptıktan sonra ilk talebi yerine getirdi. 

Son zamanlarda, Polkadot’un kurucusu Gavin Wood, Ukrayna’nın bir DOT adresi açması durumunda 5 milyon dolar bağışlayacağını açıkladı. Ukrayna o anda yalnızca bir BTC, ETH ve USDT adresi açmıştı.

DOT adresi çok geçmeden paylaşıldı

DOT adresinin eklenmesini talep ettikten sonra Wood, bir DOT adresi sağlama talebiyle eleştirildi. Belirtildiği gibi, kurucu olduğu için yorumcular, yalnızca kendi kriptosunu tanıttığını belirtti. 

Takipçilerden eleştiri alan bağış daha sonrasında kendini belli etti. Polkadot’un gönderilmeden önce Ethereum’a dönüştürülmesi gerektiğinde, gaz fiyatlarının potansiyel olarak taahhüt edilen 5 milyon dolarlık bir miktarı alması nedeniyle akıllıca bir şey olduğuna dikkat çekti.

Polkadot’un kurucusunun duyurusu, Binance’in insani yardım için doğrudan Ukrayna hükümetine 10 milyon dolar bağışlayacaklarını açıklamasından kısa bir süre sonra gerçekleşti.

Ukrayna’nın bir DOT adresi yayınlama talebi, ülkenin BTC, ETH ve USDT bağışları için adresleri yayınlamasından sonra yapıldı. Kısa bir süre sonra, Ukrayna nihayet Wood’un talebini kabul etti ve doğrudan küresel kripto topluluğundan gelen destek ve bağışlar için müteşekkir olduklarını belirterek bir DOT adresi paylaştı.

techtimes


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin