Popüler metaverse coin göstergeleri yeni bir rallinin sinyalini veriyor!
Popüler metaverse coin göstergeleri yeni bir rallinin sinyalini veriyor!

Popüler metaverse coin göstergeleri yeni bir rallinin sinyalini veriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Axie Infinity fiyatı, yolunda iki sert engelle karşı karşıya kaldığı için zirve yolculuğunda bir dönüm noktasında. Bu dirençlerin aşılması, popüler metaverse coin’in hedefine ulaşması için çok önemli. Axie Infinity fiyatı, 45,93 dolar ile düşük aralığın altına düştü. Daha sonra hızla toparlandı ve son dört günde %36’lık bir yükselişe yol açtı. Kısa bir süre için AXS 55,11 dolarlık direnç bariyerini geçti, ancak bunun üzerinde tutunamadı ve şu anda onunla boğuşuyor.

Axie Infinity fiyatı kırılma noktasında

Alıcıların bir araya geldiğini varsayarsak, Axie Infinity fiyatı, %50 geri çekilme seviyesi olan 59,06 dolarda bir sonraki bariyere yükseliş trendini sürdürecek. Burada boğaların gücü test edilecek. Bu görünüm yükseliş gibi görünse de, AXS için daha iyi bir alternatif, alıcıların toparlanması ve yükselmesi için 51,49 dolarda istikrarlı bir destek tabanı bulması olacak.

Bu bariyerden bir sıçrama, ilgilenen yatırımcıların uzun pozisyona girebilecekleri ve metaverse coin’in 55,12 dolar ve 59,06 dolardaki engelleri aşmasını bekleyebilecekleri yer olabilir. Bu dirençleri kaldırmak, metaverse coin fiyatının, haftalık direnç bariyeriyle aynı zamana denk gelen 72,19 dolardan yüksek bir aralık için koşmasının yolunu açacak. Toplamda, bu artış %40’lık bir yükseliş oluşturacak ve piyasa katılımcılarının kâr elde edebileceği bir nokta.

AXS/USDT 4-hour chart

Diğer taraftan, Axie Infinity fiyatı 51,48 doların üzerinde tutunamazsa, alıcılar arasında bir zayıflığa işaret edecek. Bir düşüş durumunda, metaverse coin fiyatının 45,93 dolardan düşük bir aralıkta toparlanması için son bir şansı var. Bununla birlikte, bu seviyenin kırılması daha düşük bir dip yaratacak, oranları ayıların lehine değiştirecek ve yükseliş tezini geçersiz kılacak.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin