Kripto piyasasındaki düşüş, NFT platformuna sıçradı: İşte haftalık bilanço…

Bomba haber: Dünyanın en büyük borsası NYSE için NFT’ler yolda!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberNFT dünyasına bir adımda önemli bir borsadan geliyor. New York Menkul Kıymetler Borsası, kısaltma adıyla NYSE yeni bir ticarete yelken açıyor. Borsa, NFT piyasasına ciddi bir şekilde giriş yapmayı planlıyor. 

Dünyanın en büyük borsası olan NYSE veya New York Menkul Kıymetler Borsası Metaverse dünyasına giriyor. ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne (USPTO) çok çeşitli Metaverse ve değiştirilemez token (NFT) ile ilgili ürünler için “NYSE” terimini kaydettirmek için bir ticari marka başvurusu yaptı. Bu başvuru yatırımcıları fazlasıyla heyecanlandırdı. 

Başvurunun detayları ilk olarak Ticari Marka avukatı Michael Kondoudis tarafından açıklandı. New York Menkul Kıymetler Borsası, meta veri tabanı segmentine girdiği haberine yer verildi.

NYSE, artık NFT ve Meta için güçlü bir ses

New York Menkul Kıymetler Borsası, ilk ticari başvurunu gerçekleştirdi. NYSE terimini kaydettirmek için gerekli ticari marka başvurusunu yaptı. Bir borsa ve kripto dünyası için tarihi bir gün olarak gerçekleşti. Haber dün gece geç saatlerinde geldi. Kondoudis, uygulamanın NFT’ler, kripto para birimleri, dijital koleksiyonlar ve pazar yerleri için NYSE’yi ticari marka haline getirme sürecinden bahsettiğini yazdı.

Ticari marka başvurusu ise geçtiğimiz hafta yapıldı. 10 Şubat Perşembe günü marka tescili için gerekli mercilere başvuruldu. NYSE’nin alıcılar, satıcılar ve indirilebilir sanal mal yatırımcıları için bir pazaryerine ev sahipliği yapmasını önerdi. 

NFT’leri ve NFT koleksiyon serilerini, dijital koleksiyonları, tokenları ve sanatı içerecektir. Uygulama ayrıca dijital, sanal ve kripto para cüzdanları ve depolaması için “sanal gerçeklik” yazılımı ve yazılımından olacağı söyleniyor.

NYSE, aslında NFT’lere yabancı değil

New York Menkul Kıymetler Borsası, şirket olarak giriş yapmıştı. Borsa içinde yer alan Spotify, Snowflake, Unity, DoorDash, Roblox ve Coupang dahil olmak üzere altı önde gelen ABD şirketinin hisselerinde yapılan ilk ticaretin NFT’leri basılmıştı. Fakat bu sefer NYSE kendisi için bir başvuru da bulundu.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin