Amerika’nın en köklü bankası, kripto saklama hizmeti sunacak

Amerika’nın en köklü bankası, kripto saklama hizmeti sunacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BNY Mellon olarak bilinen Bank of New York Mellon Corporation’ın, bu yıl içinde “küresel dijital saklama alanına giren ilk banka” olmaya hazırlanıyor. Amerika’nın en eski bankalarından birinin attığı adım ülkede önemli bir haber olarak görüldü.

City AM tarafından 24 Şubat Perşembe günü yayınlanan bir rapora göre , BNY Mellon’un yaklaşmakta olan saklama platformu kurumsal müşterilere yönelik olacak. Büyük oyuncuların Bitcoin ve Ethereum’larını bankanın kripto cüzdanlarında tutmalarını sağlayacak. Bu bir banka için son derece önemli bir karar.

BNY Mellon’da varlık servisi ve dijitalden sorumlu baş risk sorumlusu Katey Neate, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Geçen yıl dijital varlık kullanıcıları için ayağa kalktığımızı duyurduk. Buradaki ana fikir, geleneksel varlıkların ve dijitalin birlikte çalışabilirliğini sağlayacak temel taşı saklama olan bir dijital varlık platformu oluşturmamızdır.”

Amerika bankası artık kripto saklayacak

Amerika bankası artık kripto saklayacak

238 yaşındaki bankanın yeni saklama platformunu başlangıçta yalnızca ABD’de başlatmayı planlıyor. Ancak talep olması durumunda ek bölgelere genişleyebileceği bildiriliyor. Bankanın raporunda,

“Bence Birleşik Krallık’ta gördüğümüz şey, burada gerçekten canlı ve aktif bir dijital varlık piyasası olduğu.” 

BNY Mellon’un dijital varlık saklama ticari ürünleri başkanı Talia Klein açıkladı. Ayrıca, Bitcoin ve Ethereum lansman sırasında yeni platform tarafından desteklenen ilk iki kripto para birimi olacak olsa da, gelecekte diğer varlıklarda muhtemelen eklenecektir. Neate,

“Düzenlemelerin netliğinin arttığını düşünüyorum ve insanlar bu düzenleyici netlik nedeniyle kendilerini daha güvende hissediyorlar,” diye ekledi. “Aradığımız şey hala Nirvana değil, ama en azından şimdi çay yapraklarını okumak ve bir risk çerçevesi geliştirirken nelere dikkat etmeniz gerektiğini anlamak daha kolay.”

cryptoslate


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin